Κρήτη | 02.05.2013

Θρήνος στην κηδεία του Θ. Χαριτάκη στα Πρεβελιανά

Βαρύ ήταν το κλίμα, χθες, στην κηδεία του 42χρονου Θ.Χαριτάκη στα Πρεβελιανά, για τον άδικο χαμό του άνδρα, που τραυματίστηκε βαριά όταν ανετράπη το τρακτέρ που οδηγούσε μαζί με το 12χρονο γιο του (δείτε εδώ). Τραγικές φιγούρες η γυναίκα και τα τρία του παιδιά που τον αποχαιρέτησαν με σπαραγμούς. Κανείς από τους συγγενείς και τους δεκάδες φίλους του δεν μπορούσε να πιστέψει πώς χάθηκε έτσι ένας νέος άνθρωπος.

Ο 42χρονος υπέστη ανεπανόρθωτα τραύματα στα αγγαεία του θώρακα, της κοιλιάς και της πυέλου σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση. Σημειώνεται, πάντως, ότι ο 42χρονος δεν βρέθηκε καταπλακωμένος από το τρακτέρ. Κάτω από το βαρύ όχημα ήταν μόνο ο 12χρονος γιος του, τον οποίο ο πατέρας προσπαθούσε εναγωνίως να απεγκλωβίσει.

Την ίδια ώρα πάντως καθησυχαστικά είναι τα νέα για την πορεία της υγείας του 12χρονου Σπύρου. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ανήλικος ο οποίος νοσηλεύεται στην εντατική παίδων του ΠΑΓΝΗ, είναι έκτος κινδύνου. Φέρει δύο κατάγματα στο χέρι και τραύμα στο κεφάλι, ενώ χθες επρόκειτο να υποβληθεί σε επέμβαση. Η κατάσταση πάντως της υγείας του δεν εμπνέει ανησυχία στους για- τρούς.

Newsroom

Όλες οι ειδήσεις

Διαβάζονται τώρα