Αθλητισμός | 09.02.2015

Στην ξιφασκία

Φορτωμένη γύρισε με πανελλήνια μετάλλια και αυτή η αποστολή της Αθλητικής Λέσχης Μεσσαράς από το πανελλήνιο πρωτάθλημα εφήβων -νεανίδων στην Ξιφασκία.
Η Μεσσαρίτηκη ομάδα των εφήβων αποτελούμενη απο τουσ Φουστανάκη Στέλιο,Τσακιράκη Θοδωρή Καραπιδάκη Γιάννη και Ζαχαριουδάκη Νίκο κατέκτησε την δεύτερη θέση στην Ελλάδα και το ασημένιο μετάλλιο ενώ ο Τσακιράκης Θοδωρής και στο ατομικό κατέλαβε την 3η θέση.

Με τη συμμετοχή 89 αθλητών απ όλη την Ελλάδα διεξήχθει το Σάββατο το ατομικό όπου συμμετείχαν 5 αθλητές από την Α.Λ.ΜΕΣΣΑΡΑΣ .τον Τσακιράκη Θοδωρή που με 5 νίκες στον πρώτο γύρο πέρασε κατευθείαν στους 32.Μετά από 3 νικηφόρα νοκ άουτ διεκδήκησε την είσοδο στον τελικο απο τον Βασιλόπουλο (ΚΟΛΛΕΓΙΟ Ν ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ).

Ο  Μεσσαρίτης αθλητής χάνοντας 15-13 κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο.Ο Φουστανάκης ο Στέλιος έχοντας εξίσου καλή πορεία με τον Τσακιράκη (βρέθηκε Νο 1 μετά τον πρώτο γύρο) και αφού νίκησε 2 νοκ άουτ εχασε από τον Πρωταθλητή Φιλιππούση(ΟΔΥΣΣΕΑ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ) με 15-12,καταλαμβάνοντας τελικά την 5η θέση.οι Καραπιδάκης και Ζαχαριουδάκης περνώντας εύκολα ολους τους γύρους  βρέθηκαν αντιμέτωποι με τους συναθλητές τους Τσακιράκη και Φουστανάκη αντίστοιχα και χάνοντας την πρόκριση στους 8 κατέλαβαν τις θέσεις 16η και 11η. Ο "μικρός της παρέας Χατζηγεωργίου κάνοντας 1 νίκη δεν κατάφερε να περάσει τον πρώτο γύρο και κατέλαβε την 72η θέση

 Στα κορίτσια(77 αθλήτριες)  η Α.Λ.ΜΕΣΣΑΡΑΣ εκπροσωπήθηκε από τις Τσακιράκη Ευσεβία Τσακιράκη Άννα και Χαραλαμπάκη Ραφαέλα  οι οποίες αφού πέρασαν τον πρώτο γύρο πέρασαν στις 56.η Τσακιράκη Ευσεβία και η Τσακιράκη Άννα αφου νίκησαν και στο νόκ άουτ περασαν στις 32 και έπειτα αποκλείσθηκαν καταλαμβάνοντας τις θέσεις 24 και 32 αντίστοιχα.Η Χαραλαμπάκη δεν κατάφερε να περάσει το νοκ άουτ και περιορίστηκε στην 40η θέση.
 Την Κυριακη στα ομαδικά (15 ομάδες)η ομάδα των Εφήβων νίκησε τον Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ με 45-34 και πέρασε στους 4.Εκεί αντιμετώπισε την ομάδα του Ο.ΞΙ.ΦΛΩΡΙΝΑΣ σε ένα πολύ
δυνατό αγώνα και αναδείχτηκε νικήτρια με σκορ 45-37.πέρασε στον τελικό και παίζοντας με το φαβορί των αγώνων ΟΔΥΣΣΕΑ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ σε ένα αγώνα με πολύ ένταση και πάθος δεν κατάφερε να κατακτήσει την κορυφή χάνοντας για 2 πόντους στον τελευταίο αγώνα 45-43!!!!
 Τα κορίτσια (12 ομάδες) αφού νίκησαν τον Π.Γ.Σ με 45-36 πέρασαν στις 8 καλύτερες ομάδες και χάνοντας από την ομάδα της Α.Ο.Φ.Ψ.ΙΡΙΔΑ κατέλαβε την 6 θέση..
 Τα θερμά συγχαρητήρια όλων απέσπασε η Μεσσαρίτικη ομάδα που με τη σειρά της ευχαριστεί τους γονείς που βρέθηκαν κοντά στην αποστολή,την ΑΝΕΚ LINES που για μια ακόμα φορά ήταν χορηγός της αποστολής

Newsroom

Όλες οι ειδήσεις

Διαβάζονται τώρα