Αθλητισμός | 31.08.2013

Δίκαιη χαρακτήρισε την ισοπαλία ανάμεσα σε Ξάνθη και Εργοτέλη ο Γιώργος Σαρρής μιλώντας στην κάμερα του novasports. Ο αμυτνικός των Κρητικών τόνισε πως ο Μεχία θα βοηθήσει με την εμπειρία του, ενώ ο Μανώλης Τζανακάκης σχολίασε πως η διακοπή θα βοηθήσει τους Κρητικούς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σαρρή:

«Το αποτέλεσμα είναι δίκαιο. Στο πρώτο ημίχρονο δεν μπήκαμε δυνατά και η Ξάνθη απειλούσε σε κάθε κατέβασμα που έκανε. Ισορροπήσαμε στο δεύτερο ημίχρονο και κατά την άποψη μου ήμασταν πολύ καλύτεροι από την Ξάνθη και έγινε κάτι αντίστοιχο με το πρώτο ημίχρονο.

Και οι δύο είναι παίκτες πολύ ποιοτικοί με μεγάλο βιογραφικό. Ο Μεχία ήταν ενεργός ποδοσφαιριστής στη Ρεάλ με συμμετοχές άρα αυτομάτως θα βοηθήσει με την εμπειρία του εμάς τους αμυντικούς αλλά και όλη την ομάδα. Θα είμαστε ακόμα πιο δυνατοί στη συνέχεια.

Στο μυαλό μας μπαίνει το επόμενο παιχνίδι που θα είναι πολύ δύσκολο. Στη φετινή Σούπερ Λίγκα όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα και θα γίνει μεγάλη μάχη μέχρι τέλους.

Δεν μου αρέσει η λέξη παραμονή. Κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά, να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και να παίρνουμε τους τρεις βαθμούς. Όποια ομάδα έχουμε απέναντί μας, μπαίνουμε να παίξουμε το ποδόσφαιρό μας και να πάρουμε τη νίκη».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τζανακάκη:

«Και οι δύο ομάδες έκαναν ευκαιρίες, εμείς προσπαθούσαμε με αντεπιθέσεις, με αποκορύφωμα το δοκάρι του Μπαντιμπανγκά. Η ισοπαλία είναι δίκαιο αποτέλεσμα και οι δύο ομάδες είχαν ευκαιρίες. Παίζαμε εκτός έδρας και είμαστε ευχαριστημένοι με την ισοπαλία.

Ο προπονητής μας θέλει να είμαστε ταπεινοί και ρεαλιστές. Να σωθούμε γρήγορα και ότι έρθει από εκεί και πέρα μόνο για καλό θα είναι.

Υπάρχει η διακοπή τώρα και θα έχουμε την ευκαιρία να δουλέψουμε και να παίξουμε ακόμα καλύτερο ποδόσφαιρο. Θα μας κάνει καλό η διακοπή του πρωταθλήματος».

Newsroom

Όλες οι ειδήσεις

Διαβάζονται τώρα