Ελλάδα | 06.06.2014

Πληροφορίες από το γραφείο της βουλευτού Επικρατείας κάνουν λόγο για καλό κλίμα στη συνομιλία των δύο πολιτικών

Συνάντηση στο ιδιαίτερο γραφείο του Πρωθυπουργού επί της οδού Μουρούζη, είχαν νωρίτερα σήμερα ο κ. Αντώνης Σαμαράς και η πρώην Υπουργός Εξωτερικών κ. Ντόρα Μπακογιάννη, λίγα 24ώρα πριν την ανακοίνωση του νέου κυβερνητικού σχήματος.

Ο Πρωθυπουργός αναχώρησε πεζή από το Μαξίμου για τη Μουρούζη, στοιχείο που οδήγησε και στην «αποκάλυψη» της συνάντησης, την οποία κατά πληροφορίες είχε ζητήσει, προ δεκαημέρου, η κ. Μπακογιάννη.

Πληροφορίες από το γραφείο της βουλευτού Επικρατείας κάνουν λόγο για καλό κλίμα στη συνομιλία των δύο πολιτικών κατά τη διάρκεια της οποίας ετέθη επί τάπητος όλη η βεντάλια των ανοικτών θεμάτων.

Ωστόσο, διευκρινίζεται ότι δεν συζητήθηκε η αξιοποίηση της κυρίας Μπακογιάννη είτε στο κυβερνητικό σχήμα είτε σε άλλη θέση στο εξωτερικό (Ευρωπαϊκή Επιτροπή). Στελέχη του Μεγάρου Μαξίμου διέψευδαν ότι η σημερινή συνάντηση συνιστά χρίσμα ώστε η κ. Μπακογιάννη να αναλάβει το υπουργείο στη θέση του κ. Γ. Στουρνάρα που αποχωρεί για να αναλάβει την Τράπεζα Ελλάδος. Ωστόσο, μέχρι την ανακοίνωση των τελικών ονομάτων που περιλαμβάνονται στο νέο κυβερνητικό σχήμα, πιθανότατα τη Δευτέρα, ουδείς μπορεί να είναι βέβαιος...​

 

 

 

Πηγή: Kathimerini.gr

Newsroom

Όλες οι ειδήσεις

Διαβάζονται τώρα