Αθλητισμός | 26.03.2014

Απόλυτα ικανοποιημένος έμεινε ο Ρικάρντο Σα Πίντο με τη νίκη επί του Ατρόμητου.

Ο τεχνικός του ΟΦΗ εξέφρασε την ικανοποίηση του για την εμφάνιση της ομάδας τονίζοντας πως είχαν θέσει ως στόχο να κερδίσουν μία ομάδα που βρίσκεται στην πρώτη 5αδα και το κατάφεραν. Επίσης μίλησε με τα καλύτερα λόγια την εμφάνιση του Ροβίθη, ενώ αναφέρθηκε στο ματς του πρώτου γύρου με τον Ατρόμητο όπου υπογράμμισε ότι ο ΟΦΗ έχει μεγαλώσει σαν ομάδα και είναι διαφορετική σε σχέση με του πρώτου γύρου.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο προπονητής του ΟΦΗ στην Συνέντευξη τύπου:

"Είναι  μια μεγάλη μέρα για τον ΟΦΗ. Οι παίκτες έκαναν ένα καταπληκτικό παιχνίδι, αρκετά οργανωμένο. Ήταν πολύ επιθετικοί και απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Είναι δεύτερη στο πρωτάθλημα, είχαμε στόχο να κερδίσουμε μια ομάδα που ήταν στην πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας. Θέλαμε να κερδίσουμε, τον Παναθηναϊκό τον κερδίσαμε στο κύπελλο, οπότε σήμερα ήταν μια πολύ καλή μέρα. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τη νοοτροπία των παιδιών. Οι παίκτες έδειξαν νοοτροπία νικητή, παρόλο που φτάσαμε στον πρώτο στόχο της σαιζόν που ήταν η παραμονή. Σε όλο το παιχνίδι παίξαμε σωστά. Είμαι πολύ ευχαριστημένος γιατί στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε πολύ καλύτερα ενώ στο πρώτο δεν είχαμε την υπομονή που χρειάζεται απέναντι σε τέτοιες ομάδες. Σε αυτό το παιχνίδι αξιοποίησαμε τις λίγες ευκαιρίες που είχαμε όμως παίξαμε πολύ σωστά και είχαμε καλή οργάνωση στο παιχνίδι μας. Δεν μπορώ να ζητήσω περισσότερα από τους παίκτες γιατί έπαιξαν φανταστικά απέναντι σε μια ομάδα που έχει υψηλότερους στόχους και μεγαλύτερο μπάτζετ. Αν δεν κάνω λάθος, ο Ατρόμητος είχαν μια φάση σε όλο το παιχνίδι. Είναι μεγάλη χαρά για εμένα που παιδιά όπως ο Ροβύθης, αξιοποίησε την ευκαιρία που του έδωσα. Έκανε την πάσα για το πρώτο γκολ και είμαι πολύ ευχαριστημένος από την εικόνα του ενώ και στο προηγούμενο παιχνίδι ήταν πολύ καλός. Μίλησα ιδιαίτερα για τον Ροβύθη και βλέπω ότι έχει μεγάλη πρόοδο. Είναι καλό για την ομάδα να μπαίνουν μέσα νέα παιδιά. Επίσης επέστρεψε ο Φραγκουλάκης μετά από πολύ μεγάλη περίοδο τραυματισμού. Ήταν πολύ στενοχωρημένος με τον τραυματισμό του, είχε πολύ καλή παρουσία πριν έρθω εγώ στην ομάδα και είμαι πολύ ευχαριστημένος με την επιστροφή του".

Όσον αφορά την διαφορά εικόνας του ΟΦΗ από το παιχνίδι του πρώτου γύρου υπογράμμισε ότι "είμαστε μια διαφορετική ομάδα από το παιχνίδι του πρώτου γύρου. Έχουμε μεγαλώσει σαν ομάδα. Και σε εκείνο το παιχνίδι, πίστευα ότι το αποτέλεσμα του δεν ήταν το σωστό. Έχοντας βέβαια γνώση τις διαφορές των δύο ομάδων. Η πρόκληση που έβαλα στους παίκτες μου ήταν ότι μπορούμε να παίξουμε καλύτερα, μπορούσαμε να κερδίσουμε τον Ατρόμητο και το καταφέραμε. Σήμερα είχαμε έλλειψεις όπως αυτή του Αλέξη αλλά αυτό που μπορώ να πω είναι ότι ο ΟΦΗ έχει μεγαλώσει ως ομάδα. Δεν είναι δικαιολογία οι απουσίες του Ατρομήτου, απουσίες είχαμε και εμείς"  

Για τα υπόλοιπα παιχνίδια του πρωταθλήματος πρόσθεσε λέγοντας ότι "θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας, όπως κάνουμε πάντα. Είναι καιρός να δώσω ευκαιρίες σε παίκτες που περιμένουν να παίξουν. Θα δώσω χρόνο συμμετοχές σε παίκτες που δεν έχουν αγωνιστεί μέχρι τώρα και ελπίζω να δώσουν μια καλή απάντηση ώστε να βοηθήσουν την ομάδα να είναι ανταγωνιστική. Υπάρχει κούραση από τα συνεχόμενα παιχνίδια, αρκετοί παίκτες είναι κουρασμένοι και θα φρεσκάρω την ομάδα". 

Newsroom

Όλες οι ειδήσεις

Διαβάζονται τώρα