Αθλητισμός | 23.03.2014

Δεν άξιζε να χάσει ο ΟΦΗ δήλωσε ο Σα Πίντο μετά το ματς με την Καλλονή

Ο τεχνικός του ΟΦΗ δήλωσε πως έγινε ένα κακό ματς όπου η ομάδα του άξιζε να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας αλλά δεν τα κατάφερε ενώ υπογράμμισε πως τους επηρέασε η κόπωση από το ματς με τον Παναθηναικό ενώ έκανε αλλαγές στο αρχικό σχήμα λόγω του ότι την Τετάρτη εχει το δύσκολο ματς στο "Γεντί Κουλέ" κόντρα στον Ατρόμητο.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

"Δεν έγινε ένα καλό παιχνίδι. Έγιναν κυρίως δυνατές μονομαχίες, εμείς δεν είχαμε πολλές ευκαιρίες αλλά πιστεύω ότι δεν αξίζαμε να χάσουμε και το πιο δίκαιο αποτέλεσμα ήταν η ισοπαλία. Είχαμε ψυχολογική και σωματική κούραση ενώ σε τρεις ημέρες αντιμετωπίζουμε τον Ατρόμητο και έπρεπε να ξεκουράσουμε κάποια παιδιά που είναι τραυματίες όπως ο Μπούρμπος και ο Παπάζογλου ενώ μας έλειψε και ο Μακρής. Θέλαμε να δώσουμε ευκαιρίες σε κάποια παιδιά που δεν έχουν παίξει πολύ και να δείξουν ότι αξίζουν".

Για την εικόνα του ΟΦΗ στο δεύτερο ημίχρονο: "Δεν ήμασταν καλοί, όμως νομίζω πως ούτε η Καλλονή ήταν καλή. Δεν κάναμε πολλές ευκαιρίες αλλά παρ' όλα αυτά είχαμε τις ευκαιρίες να σκοράρουμε όμως δεν το καταφέραμε"

Newsroom

Όλες οι ειδήσεις

Διαβάζονται τώρα