Γαστρονομία | 27.09.2013

Για να σου πετυχαίνει πάντα.

Όταν βράζεις ρύζι, έχεις το άγχος να μη λασπώσει. Βάζεις τη σωστή αναλογία με το νερό (διπλάσια δηλαδή ποσότητα νερού από το ρύζι) και όταν βράσει το σκεπάζεις με μια πετσέτα για να ξεκουραστεί λίγο, ωστόσο και πάλι δεν σου πετυχαίνει πάντα. Το μυστικό, λοιπόν, για σπυρωτό ρύζι είναι να προσθέσεις την ώρα που βράζει λίγες σταγόνες λεμονιού. Δοκιμασέ το και θα δεις τη διαφορά!

 

Πηγή: www.faysbook.gr

Newsroom

Όλες οι ειδήσεις

Διαβάζονται τώρα