Κρήτη | 31.01.2015

Απάντηση του απερχόμενου Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης, Γρ. Ροκαδάκη για το θέμα της διαγραφής του προστίμου ύψους 87.000 ευρώ

Τη δική του εκδοχή, σχετικά με την υπόθεση της διαγραφής προστίμου που αφορούσε σε επιδότηση που είχε πάρει πριν μερικά χρόνια ο νυν πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Ηρακλείου κ.Βαβουρανάκης, με απόφαση του απερχόμενου Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης, δίνει ο τελευταίος, με δηλώσεις του στο Cretalive.

Όπως τονίζει, είχε αλληλογραφία, σχετικά με το θέμα, με στελέχη της Αποκεντρωμένης Διοίκησης, ενώ με βάση τα στοιχεία που υπήρχαν, πουθενά δεν προέκυπτε στοιχειοθέτηση απένταξης του έργου.

"Ζήτησα να μου πουν πως στοιχειοθετείται η απένταξη. Με βάση τα στοιχεία που έχω εγώ δεν υπήρχε τέτοια ζήτημα. Έπραξα με βάση τα στοιχεία που έχω και ενημέρωσα τους πάντες" υποστηρίζει ο κ.Ροκαδάκης που υπεραμύνεται της απόφασης.

Ο ίδιος, προσθέτει, ότι δεν ενέκρινε το πρόστιμο των 87.000 ευρώ και για αυτό ενημέρωσε όλες τις αρμόδιες αρχές όπως και , κυρίως, τον Γενικό Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης, Λέανδρο Ρακιντζή, επισημαίνοντας του ότι αυτή προκρίνει ως την πλέον σωστή επιλογή.

Και καταλήγει, σημειώνοντας ότι δεν υπήρξε καμία συμφωνία, πώς θα μπορούσε άλλωστε, αφού με τον νυν πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Ηρακλείου, κ. Βαβουρανάκη, υπήρξε αντιπαράθεση και στον Ιατρικό Σύλλογο, κατά τις πρόσφατες εκλογές του συλλόγου.

Πάντως το όλο θέμα όπως έχει ήδη γράψει το CRETALIVE δεν φαίνεται να τελειώνει εδω και θα υπάρξει παρέμβαση της δικαιοσύνης.

Newsroom

Όλες οι ειδήσεις

Διαβάζονται τώρα