Κρήτη | 29.08.2015

Σκοπός της υπηρεσίας είναι η στήριξη και διευκόλυνση των φοιτητών του ΤΕΙ Κρήτης στην εύρεση κατοικίας στην πόλη σπουδών τους. Η υπηρεσία παρέχεται σε όλους τους εν δυνάμει φοιτητές της Κρήτης.

Η έναρξη του νέου ακαδημαϊκού έτους βρίσκει αρκετούς φοιτητές σε αναζήτηση κατοικίας, και αρκετούς ιδιοκτήτες κατοικιών σε αναζήτηση ενοικιαστών.

Η πλατφόρμα findhome.teicrete.gr αποτελεί μια νέα υπηρεσία που παρέχει το ΤΕΙ Κρήτης και στόχο έχει να αποτελέσει δίαυλο επικοινωνίας μεταξύ των φοιτητών του Ιδρύματος και των ιδιοκτητών κατοικιών.

Οι ιδιοκτήτες κατοικιών μπορούν πολύ εύκολα και απλά να δημιουργήσουν λογαριασμό (ακόμα και μέσω facebook) και να δημοσιοποιήσουν αγγελίες για τις διαθέσιμες προς ενοικίαση κατοικίες τους. Δίνεται η δυνατότητα να καταχωρηθεί μία σύντομη περιγραφή του διαμερίσματος, φωτογραφίες, κόστος ενοικίασης, χάρτη, καθώς και επιπλέον στοιχεία, όπως π.χ. επίπλωση, κοινόχρηστα, θέρμανση, πρόσβαση σε μέσα μαζικής μεταφοράς για το ΤΕΙ κ.α.

Οι ενδιαφερόμενοι φοιτητές μπορούν να αναζητήσουν τις διαθέσιμες κατοικίες μέσα από πολλαπλά κριτήρια, έχοντας τη δυνατότητα να επιλέξουν τα διαμερίσματα που θα καλύπτουν τις ανάγκες τους.

Καινοτομία του findhome.teicrete.gr :

διαθέσιμα διαμερίσματα φιλόξενα για φοιτητές
επιλογή κατοικίας από τον ίδιο τον ενδιαφερόμενο φοιτητή, σύμφωνα με τα προσωπικά του κριτήρια
προβολή του σημείου της κατοικίας στον χάρτη (google maps) και ο υπολογισμός της απόστασης από τις εγκαταστάσεις του ΤΕΙ στην πόλη όπου φοιτά ο φοιτητής.

Είστε ιδιοκτήτης διαμερίσματος;

Επισκεφτείτε την πλατφόρμα του ΤΕΙ Κρήτης, findhome.teicrete.gr για την καταχώρηση των διαθέσιμων προς ενοικίαση κατοικιών σας. Τα στατιστικά στοιχεία επισκεψιμότητας αναδεικνύουν τη μεγάλη προσέλευση και αναζήτηση από φοιτητές για διαθέσιμες κατοικίες, άρα το μόνο που μένει είναι να αξιοποιήσετε και εσείς  αυτή τη δυνατότητα.

Σας ευχαριστούμε προκαταβολικά για την συμβολή σας στην γνωστοποίηση αυτού του ενημερωτικού δελτίου. Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο news@teicrete.gr ή στο τηλέφωνο: 2810 379110.

Newsroom

Όλες οι ειδήσεις

Διαβάζονται τώρα