Αθλητισμός | 31.03.2015

Καυστική ανακοίνωση εξέδωσε ο Γ.Σ. Εργοτέλης

Με ανακοίνωση του ο Ερασιτέχνης Εργοτέλης τονίζει ότι πρέπει να όλη η οικογένεια του συλλόγου να βρεθεί στο πλάι της ομάδας στην δύσκολη φάση που βρίσκεται και ότι ακόμα δεν έχει χαθεί τίποτα! Επιπλέον στην ανακοίνωση πετάει "καρφιά" προς πάσα κατεύθυνση ότι προσπαθούν να αφανίσουν τις ομάδες του Ηρακλείου, όπως έγινε πρόσφατα με τον ΟΦΗ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Γ.Σ. Εργοτέλη:

Η διοίκηση, τα μέλη του Γ.Σ. ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ και σύσσωμη η οικογένεια του Συλλόγου μας στέκεται στο πλευρό της ποδοσφαιρικής ομάδας στη μεγάλη προσπάθειά της. Σε τούτο τον δύσκολο δρόμο, με τα πολλά εμπόδια, τις μεγάλες αντιξοότητες και τις σοβαρές αδικίες εντός κι εκτός αγωνιστικού χώρου, πορευόμαστε όλοι μαζί μέχρι την τελική νίκη.

Καλούμε σε συστράτευση όλους τους Εργοτελίτες και όλους τους υγιώς σκεπτόμενους φιλάθλους, για να αποτελέσουμε όλοι μαζί την ασπίδα προστασίας απέναντι σ’εκείνους που καιρό τώρα αδικούν συστηματικά και επιχειρούν να αφανίσουν τις ομάδες του Ηρακλείου. Το απόγευμα της Κυριακής θα είμαστε όλοι στο Παγκρήτιο Στάδιο για να στηρίξουμε με τη φωνή και την παρουσία μας τον Εργοτέλη στην καθοριστική αναμέτρηση με τον Πανθρακικό. Τίποτα δεν έχει χαθεί, ο αγώνας συνεχίζεται.

Newsroom

Όλες οι ειδήσεις

Διαβάζονται τώρα