Αθλητισμός | 31.07.2013

Τα τυπικά μένουν για την μετεγγραφή του Ιβοριανού αμυντικού στους κιτρινόμαυρους

Θετική ήταν η εξέλιξη που αφορά την μετεγγραφή του Αμπντουλαγιέ Μεϊτέ στον Εργοτέλη καθώς ο εκπρόσωπος του παίκτη ήρθε σε προφορική συμφωνία με τους κιτρινόμαυρους και αυτό που απομένει πλέον είναι το τυπικό μέρος για να κλείσει η μεταγραφή. Αυτό αναμένεται να συμβεί το αργότερα μέσα στο Σαββατοκύριακο διότι εκκρεμεί η λύση της συνεργασίας του Μεϊτέ με τη Χόνκα έτσι ώστε να ταξιδέψει στο Ηράκλειο και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Ωστόσο μετά το ναυάγιο της μετεγγραφής του Μάτζιου στο προσκήνιο βρίσκεται και πάλι ο Κατσικοκέρης ο οποίος έχει συμφωνήσει με τους κιτρινόμαυρους και περιμένει το τελικό «ok» για να φορέσει ξανά την κιτρινόμαυρη φανέλα. Τέλος τυπικό είναι και το θέμα υπογραφής των Γιάννη Κοιλιάρα και Αντόνιο Περέιρα οι οποίοι λαμβάνουν κανονικά μερος στην προετοιμασία της ομάδας και θεωρούνται κομμάτι του ρόστερ παρά το ότι ακόμα δεν έχουν υπογράψει τα νέα τους συμβόλαια.

Παράλληλα σε πολύ καλό δρόμο βρίσκεται και το θέμα της επέκτασης του συμβολαίου του Γιώργου Σαρρή έως το τέλος της ερχόμενης αγωνιστικής σεζόν. Ενώ το πήγαινε έλα του Τζανακάκη φαίνεται πως θα ακολουθήσει και ο Μπουχαλάκης. Συγκεκριμένα είχε δοθεί προτεραιότητα από τον Ολυμπιακό  σε ομάδα του εξωτερικού ωστόσο το θέμα  δεν έχει προχωρήσει και ο 20χρονος μεσοεπιθετικός θα επιστρέψει στον Εργοτέλη για ένα ακόμα χρόνο με την μορφή δανεισμού.

Τέλος οι άνθρωποι του Εργοτέλη «δίνουν μάχη» προκειμένου να λάβουν από την  Αμκάρ  τα οφειλόμενα από τα τροφεία του Νίκου Καρέλη τα οποία ανέρχονται περίπου στις 300 χιλιάδες ευρώ. Ένα ποσό εξαιρετικά σημαντικό για τους κιτρινόμαυρους οι οποίοι όπως αναφέρουν θα τα διεκδικήσουν από την Ρωσική ομάδα μέσο της δικαστικής οδού.

Newsroom

Όλες οι ειδήσεις

Διαβάζονται τώρα