Κόσμος | 30.09.2015

Η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία δήλωσε στο CNN πως ο θάνατος του Paul Walker οφείλεται μόνο στην υπέρβαση του ορίου ταχύτητας και στην απερίσκεπτη οδήγηση.

“Είναι  θλιβερό να σκοτώνεται κάποιος σε ένα όχημα με το λογότυπό μας, αλλά εμείς πιστεύουμε τις αρχές, οι οποίες απέδειξαν πως το τραγικό δυστύχημα προέκυψε από τον επικίνδυνο τρόπο που οδηγούσε ο ηθοποιός” δήλωσε ο υπεύθυνος επικοινωνίας της Porsche.

Η κόρη του Paul Walker, Meadow, είχε καταθέσει μήνυση τη Δευτέρα, με την οποία  κατηγορούσε την Porsche για εσφαλμένη σχεδίαση του μοντέλου 2005 Carrera GT Walker και ανίχνευση ρωγμών στο αυτοκίνητο που οδηγούσε ο πατέρας της.


 
Συγκεκριμένα, η 16χρονη ισχυρίστηκε πως ο αδικοχαμένος ηθοποιός δεν σκοτώθηκε κατά την πρόσκρουσή του με δέντρα, αλλά ήταν ζωντανός μέχρι το αυτοκίνητο να τυλιχτεί στις φλόγες. Στη μήνυση αναφέρεται, επίσης, πως ο πατέρας της ήταν παγιδευμένος στη θέση του οδηγού και δεν κατάφερε να εγκαταλείψει το αμάξι,όσο εκείνο καιγόταν.


 
Να προστεθεί πως, παρόλο που η Porsche φαίνεται να έχει τις αρχές με το μέρος της, παραδέχτηκε πως δεν έχει επανεξετάσει τη δίκη και πως δεν θέλει να μπει σε λεπτομέρειες σχετικά με την υπόθεση.

 iefimerida.gr

Newsroom

Όλες οι ειδήσεις

Διαβάζονται τώρα