Αθλητισμός | 26.03.2014

Σε μήλο της έριδος τείνει να εξελιχθεί ο επιθετικός του ΟΦΗ, Θανάσης Παπάζογλου, του οποίου το συμβόλαιο με την ομάδα μας λήγει το καλοκαίρι.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του sentragoal.gr υπάρχει ενδιαφέρον από ομάδες του εξωτερικού, ενώ ο ίδιος δήλωσε πως έχει μιλήσει με τον πρόεδρο του ΟΦΗ, Μάνθο Πουλινάκη περί της ανανέωσης του συμβολαίου του. Και τι εννοούμε για ενδιαφέρον από το εξωτερικό; Η απάντηση βρίσκεται σε Ιταλία, Γερμανία και Κύπρο, ενώ ταυτόχρονα σε ρεπορτάζ διαδικτυακών και όχι μόνο τόπων έχει γραφτεί το όνομα του για την ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό.

Ο Παπάζογλου, λοιπόν, φέρεται να απασχολεί έντονα την πρωτοπόρο του κυπριακού πρωταθλήματος, ΑΕΛ. Μάλιστα, το όνομα του επιθετικού του ΟΦΗ έπαιξε πολύ στην εκδήλωση της 22ας Μαρτίου στην αίθουσα «Saint George 1930», όπου ο σύλλογος παρουσίασε το «Πλάνο αναδιοργάνωσης της ΑΕΛ».

Ταυτόχρονα, ο Παπάζογλου έχει περάσει δυο-τρεις φορές τη φετινή σεζόν από το μικροσκόπιο της Καϊζερσλάουτερνπου έχει στείλει εκπρόσωπο της για να δει αγωνιζόμενο τον ποδοσφαιριστή, ενώ και οι ιταλικές ομάδες, των οποίων τα ονόματα δεν έχουν διαρρεύσει τον έχει τσεκάρει.

Πηγη: omilitis.gr

Newsroom

Όλες οι ειδήσεις

Διαβάζονται τώρα