Αθλητισμός | 27.03.2014

Την Κυριακή στη Μεσαρά

Ποδηλατοδρομία 70 χλμ. Στην Μεσαρά θα πραγματοποιήσουν τα μέλη του ποδηλατικού τμήματος Ποδηλάτες Κρήτης  (του Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων Κρήτης) την Κυριακή 30 Μαρτίου , Με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο διαμαρτυρίας κατά των χημικών της Συρίας .

ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ: Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Κρήτης-Ποδηλάτες Κρήτης- Δήμοι: Φαιστού – Γόρτυνας.

ΤΟΠΟΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ: Μοίρες ώρα 10:00

ΩΡΑ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ: 10:00

ΔΙΑΔΡΟΜΗ: Εκκίνηση Μοίρες –Τυμπάκι- Καμηλάρι-Σίβας- Πετροκεφάλι-Πέρι-Απεσωκάρι-Βασιλικά Ανώγεια- Βασιλική- Βαγιωνιά- Στάβιες-Στέρνες-Σοκαράς ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Ασήμι-Λούρες-Στόλοι-Γκαγκάλες-Αγ.Δέκα- τερματισμός Μοίρες.

ΣΤΑΘΜΟΙ ΑΝΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ: Τυμπάκι- Βαγιωνιά- Σοκαράς-Ασήμι-Αγ.Δέκα τερματισμός κέρασμα ποδηλατιστών –συνοδών.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:  Στην ποδηλατοδρομία επιτρέπονται όλοι οι τύποι ποδηλάτων, η ποδηλατοδρομία έχει συμβολικό και όχι ανταγωνιστικό χαρακτήρα και όλοι οι ποδηλάτες θα πηγαίνουν ομαδικά  σε όλη την διάρκεια της διαδρομής και οφείλουν να ακούνε τις οδηγίες των διοργανωτών (όποιοι ποδηλάτες δεν τηρούν τις οδηγίες αυτές θα αποκλείονται από την ποδηλατοδρομία)όλοι οι ποδηλάτες θα συμμετάσχουν με δική τους ευθύνη και είναι απαραίτητο να φέρουν μαζί του οπωσδήποτε κράνος, αναπληρωματική σαμπρέλα, αντιανεμικό , και νερό η ισοτονικό. Επίσης το ποδήλατο τους να έχει περάσει από πρόσφατο τεχνικό έλεγχο.

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΠΟΔΗΛΑΤΗ: Η Συμμετοχή του κάθε ποδηλάτη έχει να κάνει με την ηλικία (δεν θα επιτραπεί να τρέξει σε όλη την διαδρομή ποδηλάτης κάτω των 18 ετών) επίσης ποδηλάτης-τισσα  χωρίς την απαιτούμενη εμπειρία είναι καλύτερα να συμμετέχει σε τμήμα της διαδρομής, Ποδηλάτες οποιανδήποτε ηλικίας έχουν την δυνατότητα της συμμετοχής σε τμήμα της διαδρομή αρκεί να υπακούν στις οδηγίες της οργανωτικής επιτροπής. - δεν θα επιτραπεί  η συμμετοχή σε ποδηλάτη χωρίς να φοράει κράνος-.

ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ & ΔΙΠΛΩΜΑ Θα δοθεί σε όλους τους συμμετέχοντες ποδηλάτες .

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ- ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ: Για το Ηράκλειο Καμπαξής Σπυρίδων 6971808055 για την Μεσαρά για το Ρέθυμνο Ζησιμόπουλος Κώστας 6979964431

ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΠΟΔΗΛΑΤΩΝ ΣΤΙΣ ΜΟΙΡΕΣ: η μεταφορά των ποδηλάτων στις Μοίρες θα γίνει με την ευθύνη του κάθε ποδηλάτη. (υπάρχει το ενδεχόμενο της μεταφοράς των ποδηλάτων με οχήματα των Δήμων το οποίο θα σας το κάνουμε σύντομα γνωστό)

 

Για άλλες πληροφορίες  και συμπλήρωση της φόρμας συμμετοχής επισκεφτείτε τα cretamarathon.gr – podilates.cretamarathon.gr & facebook Ποδηλάτες Κρήτης & Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Κρήτης.  

Newsroom

Όλες οι ειδήσεις

Διαβάζονται τώρα