Αθλητισμός | 28.02.2013

Πλήρης είναι η ομάδα του Πλατανιά, η οποία ξεκίνησε την προετοιμασία της για το παιχνίδι κόντρα στην Κέρκυρα, αφήνοντας πίσω την εντός έδρα ήττα για το Κύπελλο από την Τρίπολη.

Ξεκίνησε σήμερα η προετοιμασία για το παιχνίδι κόντρα στην ομάδα των Φαιάκων με τον Άγγελο Αναστασιάδη να έχει ευχάριστα νέα καθώς είδε να μειώνονται σημαντικά τα προβλήματα που αντιμετώπιζε η ομάδα του. Συγκεκριμένα οι Νίκολα Μπέλιτς και Πέτρος Κανακούδης έθεσαν τον εαυτό τους στην διάθεση του προπονητή τους για τον αγώνα με την Κέρκυρα.
Τόσο ο Μπέλιτς όσο και ο Κανακούδης απείχαν τα τελευταία τρία (μαζί με το Κύπελλο) παιχνίδια από τις υποχρεώσεις της ομάδας τους λόγω τραυματισμού (αλλά και τιμωρίας ο Κανακούδης), εντούτοις πλέον είναι καλά και μάλιστα σήμερα ακολούθησαν το πλ΄ρες πρόγραμμα της ομάδας τους χωρίς καν’ένα πρόβλημα έτσι  μπορούν -εφόσον το κρίνει ο προπονητής τους- να παίξουν στο Σάββατιατικο παιχνίδι με στην Κέρκυρα
Επίσης, ετοιμοπόλεμοι είναι και οι Κάλαϊτζιτς και Μαραγκουδάκης που υπενθυμίζουμε ότι για το... φόβο των Ιουδαίων έμειναν εκτός για το παιχνίδι με τον Αστέρα αφού οι εξετάσεις τους ήταν "καθαρές".
Αντίθετα θα απουσιάζουν οι τιμωρημένοι Αγκιλέρα και Ποτουρίδης αλλά και ο τραυματίας Κάστελς.
Η προετοιμασία για την χανιώτικη ομάδα θα ολοκληρωθεί αύριο  το μεσημέρι και αμεσως μετά  θα ανακοινωθεί η αποστολή   που θα ταξιδέψει αεροπορικός για το νησί των Φαιάκων, με ενδιάμεση στάση την Αθήνα.

Newsroom

Όλες οι ειδήσεις

Διαβάζονται τώρα