Πολιτισμός | 08.05.2015

«Είναι η ιστορία μιας σχέσης που έχει εκτροχιαστεί από την απώλεια. Στην ουσία μιλά για τη δύναμη της αγάπης και το μακρύ δρόμο της αποδοχής»

Δέκα χρόνια μετά την ταινία «Mr. & Mrs. Smith», που έγινε αφορμή για τη γνωριμία τους, ο Μπραντ Πιτ και η Αντζελίνα Τζολί επιστρέφουν μαζί στη μεγάλη οθόνη και πρωταγωνιστούν στην ταινία «By The Sea».

Όπως ανακοίνωσε η εταιρεία «Universal Pictures», το φιλμ θα αρχίσει να προβάλλεται στην Αμερική στις 13 Νοεμβρίου, ενώ γύρω από αυτή την ημερομηνία θα καθοριστούν οι πρεμιέρες στις υπόλοιπες χώρες του κόσμου.

Εκτός από τον πρωταγωνιστικό ρόλο, η Αντζελίνα Τζολί έχει αναλάβει και τη σκηνοθεσία της ταινίας, η οποία εκτυλίσσεται στη Γαλλία της δεκαετίας του '70, όπου η Βανέσα, μια πρώην χορεύτρια και ο σύζυγός της, Ρόλαντ, ένας Αμερικανός συγγραφέας, ταξιδεύουν στη χώρα. 

Ψυχραμένοι μεταξύ τους, θα βρεθούν σε μια ήσυχη παραλιακή πόλη, όπου θα γνωρίσουν μερικούς από τους πιο θορυβώδεις κατοίκους της, έναν ιδιοκτήτη καφέ - μπαρ και έναν ξενοδόχο, τους οποίους υποδύονται οι Γάλλοι ηθοποιοί, Νιλς Άρεστρουπ και Ρισάρ Μπορινζέ, αντίστοιχα.

«Είναι η ιστορία μιας σχέσης που έχει εκτροχιαστεί από την απώλεια. Στην ουσία μιλά για τη δύναμη της αγάπης και το μακρύ δρόμο της αποδοχής πραγμάτων και καταστάσεων», έχει δηλώσει η Αντζελίνα, η οποία ταξίδεψε μαζί με τον Μπραντ στη Μάλτα για τα γυρίσματα λίγες ημέρες αφότου παντρεύτηκαν κρυφά, στον πύργο τους, το Σατό Μιραβάλ στη νότια Γαλλία, στα τέλη του περασμένου Αυγούστου.

Newsroom

Όλες οι ειδήσεις

Διαβάζονται τώρα