Αθλητισμός | 24.03.2014

Δεν μπορούσαν να χωνέψουν την ήττα από τον ΟΦΗ στον Παναθηναϊκό και προσπάθησαν να βρουν άλλου τρόπους για να κερδίσουν το ματς.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της fbisports.gr οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού επιχείρησαν να κάνουν έντσταση αναφορικά με το γεγονός ότι ο Σα Πίντο άλλαξε τελευταία στιγμή τον Μπανούση από την αρχική ενδεκάδα και ξεκίνησε βασικό τον Κάλαϊτζιτς.

Διαβάστε στο δημοσίευμα του fbisports.gr τι πήγαν να κάνουν οι άνθρωποι του ΠΑΟ στο Γεντί Κουλέ:

“Μία φοβερή ιστορία έχουμε να σας διηγηθούμε σήμερα. Μία ιστορία που δείχνει ότι στον Παναθηναϊκό προσπαθούν να πιαστούν από το κάθε τι, για να μπορέσουν να πάρουν την πρόκριση για τον τελικό του Κυπέλλου.

Ελάχιστα λεπτά αφότου τελείωσε το παιχνίδι στο Ηράκλειο, λοιπόν, με τον ΟΦΗ να επικρατεί με 1-0, οι άνθρωποι των «πράσινων» περίμεναν με… αγωνία τον διαιτητή της αναμέτρησης. Μόλις ο Παππάς εμφανίστηκε στον χώρο, ο υπεύθυνος αγώνων του ΠΑΟ, Γιάννης Ζαβραδινός και ο επιμελητής του ποδοσφαιρικού τμήματος, Γρηγόρης Παπαβασιλείου κινήθηκαν… απειλητικά προς το γραφείο του!

Όχι, μην πάει ο νους σας στο κακό. Οι άνθρωποι δεν ήθελαν να διαμαρτυρηθούν (σε αντίθεση με τη… γραμμή που «έπεσε» αργότερα στους «πράσινους»). Ο καημός τους ήταν να ρωτήσουν τον διαιτητή εάν ήταν νόμιμο αυτό που έκανε ο ΟΦΗ, όταν 10 λεπτά πριν ξεκινήσει το ματς του Ηρακλείου, ο Σα Πίντο αποφάσισε να αλλάξει τον Μπανούση με τον Κάλαϊτζιτς στην 11άδα.

Μάλιστα, ενημέρωσαν τον διαιτητή ότι εφόσον ήταν παράνομη η αλλαγή, σκόπευσαν να κάνουν ένσταση και να πάρουν το παιχνίδι στα χαρτιά. Εντούτοις… ξεφτιλίστηκαν, καθώς αγνοούσαν τα… βασικά. Ότι μέχρι και να ξεκινήσει το ματς, η κάθε ομάδα μπορεί να κάνει έως και 5 αλλαγές στην 11άδα που έχει δηλώσει

Και επίτηδες να το έκανε ο Σα Πίντο, φάνηκε ξεκάθαρα ότι ο Αναστασίου πιάστηκε απροετοίμαστος και μετά προσπαθούσε να βρει δικαιολογίες…”

Newsroom

Όλες οι ειδήσεις

Διαβάζονται τώρα