Αθλητισμός | 28.09.2013

Ικανοποιημένος ο Πετράκης από την νίκη της ομάδας του επι της Βέροιας αντιθετα με τον συνάδελφο του Τον Κάανεν μίλησε για ατυχία της ομάδας του.

Χαρακτηριστικά ο Γιάννης Πετράκης κατά την διάρκεια της συνέντευξης τυπου

επεσήμανε «Είναι ένα σπουδαίο αποτέλεσμα για την ομάδα μας. Παίζαμε με μια ομάδα που είχε μεγάλη πίεση λόγω των τελευταίων άσχημων αποτελεσμάτων της και ήταν σαν να έπαιζε με τη πλατη στον τοίχο.
Τακτικά διαχειριστήκαμε πολύ καλά τον αγώνα. Στο πρώτο μέρος είχαμε την πιο κλασσική ευκαιρία του αγώνα με τον Ρομάνο. Μετά μέσα από τις προσπάθειές μας κερδίσαμε το πέναλτι που κάναμε γκολ και πιστεύω ότι γενικά είχαμε καλή διαχείριση. Αν ήμασταν μάλιστα πιο προσεκτικοί σε κάποιες φάσεις με την τελική μας πάσα θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει και άλλο γκολ και να παίρναμε μεγαλύτερο σκορ. Μας βοήθησε κάπως και το γεγονός ότι ο αγώνας έγινε σε ένα γήπεδο που μοιάζει με το δικό μας. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και από τώρα κοιτάμε τον επόμενο αγώνα που έχουμε με τον Πλατανιά. Εμείς δεν θέλουμε από τη μια μέρα στην άλλη να λέμε και να πιστεύουμε ότι έχουμε γίνει μεγάλοι, αλλά να το κάνουμε μέσα από την καθημερινή σκληρή δουλειά».

Ο Τον Κάανεν από την πλευρά του μολονότι είναι μικρό χρονικό διάστημα στην ομάδα της Βέροιας, συγκέντρωσε τα πυρά και την έντονη κριτική για την τρίτη συνεχόμενη ήττα της ομάδας και αναγκάστηκε να «βγει στην αντεπίθεση» στις δηλώσεις του: «Πιστεύω και στον εαυτό μου και στη δουλειά που κάνουμε, αν δεν έχουμε καλά αποτελέσματα και ξέρει η διοίκηση τι πρέπει να κάνει, θα το κάνει.

Στον αγώνα σήμερα παίξαμε με πάθος, αλλά δεν είχαμε τύχη και δεν καταφέραμε να πετύχουμε κάποιο γκολ, κάτι που έκανε ο αντίπαλος. Αυτό μας δημιούργησε ακόμα μεγαλύτερη πίεση που δεν καταφέραμε να την ξεπεράσουμε και ήρθε η ήττα».

Newsroom

Όλες οι ειδήσεις

Διαβάζονται τώρα