Αθλητισμός | 30.03.2013

Χαμόγελα ικανοποίησης και χαράς απο τον Γιάννη Πετράκη για την προσπάθεια και τη νίκη των παικτών του στον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα, που ήταν από τους πιο σημαντικού της χρονιάς. Από την άλλη πλευρά ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιάννης Χριστόπουλος παραδέχθηκε πως δεν πήγε το παιχνίδι στην ομάδα του.

«Στο πιο σπουδαίο παιχνίδι της χρονιάς είχαμε μια πολύ καλή παρουσία. Είχαμε πολύ καλή οργάνωση και στην ουσία ο αντίπαλος δεν μας δημιούργησε ευκαιρίες. . Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών μου ενώ θα πρέπει να δώσω συγχαρητήρια και στον κόσμο που ήταν πραγματικά συγκινητικός. Ο συνδυασμός αυτός ήταν που μας έδωσε τη νίκη. Ελέγξαμε το παιχνίδι με τον τρόπο που επιλέξαμε να παίξουμε, ήμασταν  επικίνδυνοι στην κόντρα  και μάλιστα θα μπορούσαμε να πετύχουμε και άλλο γκολ. Το μυαλό μας όμως πρέπει να είναι από αύριο στο επόμενο παιχνίδι που είναι ένας τελικός για την παραμονή.» είπε αρχικά ο τεχνικός του ΟΦΗ και συμπλήρωσε: Τώρα το μυαλό μας πρέπει να είναι στο επόμενο παιχνίδι που είναι ένας τελικός για την παραμονή.»
Σε ερώτηση για το αν η νίκη επι του ΠΑΣ φέρνει κοντά στην παραμονή τον ΟΦΗ ο Γιάννης Πετράκης σχολίασε:
«Κάναμε ένα   σημαντικό βήμα όμως δεν είναι αρκετό. Όταν θα σωθούμε θα μπορούμε να πούμε ότι η σημερινή μας νίκη είναι βήμα παραμονής. Το πρωτάθλημα έχει τρεις αγωνιστικές ακόμη και η σκέψη μας πρέπει να είναι στον στόχο που έχουμε βάλει».
Από την άλλη πλευρά ο τεχνικός του ΠΑΣ Γιάννινα Γιάννης Χριστόπουλος τόνισε:«Δεν μας πήγε το παιχνίδι λίγο. Δεχθήκαμε γκολ στο πρώτο 15λεπτο και στη συνέχεια προσπαθήσαμε να αλλάξουμε τα πράγματα, όμως δεχθήκαμε άλλο ένα και έτσι στη συνέχεια ήταν πολύ δύσκολο να γυρίσουμε το ματς παρά το ότι μειώσαμε. Κοιτάζουμε το επόμενο ματς τωρα. Δεν μπορούμε να μείνουμε σε αυτό το παιχνίδι Εχουμε δύο ματς ακόμη στην έδρα μας προκειμένου να τα πάρουμε και να διεκδικήσουμε την θέση μας στα πλέϊ οφ.»

Newsroom

Όλες οι ειδήσεις

Διαβάζονται τώρα