Αθλητισμός | 31.08.2013

Ικανοποιημένος από την προσπάθεια τον παικτών του στο β’ ημίχρονο έμεινε ο Γιάννης Πετράκης ο οποίος κρατά το βαθμό και ρίχνει σύνθημα για την συνέχεια και το επόμενο παιχνίδι της ομάδας του. Ευχαριστημένος έμεινε επίσης και ο Νίκος Καραγεωργίου τονίζοντας ότι από το παιχνίδι έλειπε μόνο το γκόλ

Μιλώντας στην συνέντευξη τύπου λίγο μετά το τέλος του αγώνα στα Πηγάδια ο τεχνικός της κιτρινόμαυρης ομάδας είπε: «Καταρχήν θέλω να πω ότι γνωρίζαμε την πολύ καλή ποιότητα της Ξάνθης. Η αποστολή μας ήταν δύσκολη και με βάση αυτά τα δεδομένα, ο Εργοτέλης έδειξε πολύ καλή εικόνα στην μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης. Στο α’ μέρος οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι. Εμείς στο δεύτερο ημίχρονο βελτιωθήκαμε αρκετά, είχαμε τον έλεγχο του αγώνα αλλά και κάποιες προϋποθέσεις για ευκαιρίες. Αντίθετα η Ξάνθη είχε μόνο το δοκάρι από τη στημένη φάση στο τέλος. Γενικά είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παιδιών μας και από την εικόνα μας κυρίως στο β’ μέρος. Το παιχνίδι αυτό έχει τελειώσει και το μυαλό μας είναι στην συνέχεια», ανέφερε ο τεχνικός του Εργοτέλη.

Από την άλλη πλευρά ο Νίκος Καραγεωργίου επεσήμανε: «Πιστεύω ότι σε γενικές γραμμές έγινε ένα καλό παιχνίδι από το οποίο έλλειπε το γκολ. Στα πρώτα λεπτά θα μπορούσαμε να σκοράρουμε. Η μπάλα όμως δεν μπήκε στα δίχτυα και πλέον κοιτάμε την συνέχεια. Θεωρώ πως προσεγγίσαμε περισσότερο εμείς το γκολ απ’ ότι ο Εργοτέλης. Συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια. Πιστεύω πως ήμασταν καλύτεροι συγκριτικά με το προηγούμενο παιχνίδι. Ελπίζω να είμαστε πιο εύστοχοι στην συνέχεια. Αξίζουν και στον Εργοτέλη συγχαρητήρια που προσπαθεί να κάνει μία πολύ καλή ομάδα», τόνισε ο τεχνικός της Ξάνθης.

Newsroom

Όλες οι ειδήσεις

Διαβάζονται τώρα