Κρήτη | 30.05.2014

Από το 7ο δημοτικό σχολείο

Την παλιά πόλη του Ηρακλείου είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν οι μαθητές και οι μαθήτριες του 7ου Δημοτικού Σχολείου Ηρακλείου περιδιαβαίνοντας στους δρόμους της και ακολουθώντας τα χνάρια της ιστορίας της.

O Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων   του 7ου Δημοτικού σχολείου Ηρακλείου χθες, Πέμπτη, διοργάνωσε περιήγηση-ξενάγηση στην παλιά πόλη του Ηρακλείου.

Σύμφωνα με την πρόεδρο του συλλόγου κ. Ρένα Τσαταλμπασόγλου σκοπός της δράσης ήταν οι γονείς και παιδιά του σχολείο να  αντλήσουν πληροφορίες  για την ιστορία και την πολιτιστική κληρονομιά του Ηρακλείου.  «Οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στην κυρία Μαρίνα Ξωφάκη, η οποία προσφέρθηκε εθελοντικά  και  μας βοήθησε   με την άρτια ξενάγησή της να γνωρίσουμε το  ιστορικό μας κέντρο.  Η προσφορά της είναι για εμάς ανεκτίμητη» αναφέρει η ίδια και προσθέτει: « δεν θα πρέπει να ξεχάσουμε τους μικρούς μας μαθητές που επέδειξαν υποδειγματική συμπεριφορά και να ευχηθούμε οι δράσεις του συλλόγου να εμπλουτιστούν κατά την επόμενη σχολική χρονιά με καινούργιες εθελοντικές προσφορές »  

Newsroom

Όλες οι ειδήσεις

Διαβάζονται τώρα