Αθλητισμός | 03.02.2015

Πειθαρχική δίωξη στην ΠΑΕ Εργοτέλης για χειραγώγηση αγώνα! Σε απολογία ο ΟΦΗ...

Σε απολογία κλήθηκε η ΠΑΕ ΟΦΗ καθώς θεωρείται υπαίτιος για την μη διεξαγωγή του αγώνα με τον Ατρόμητο (λόγω οφειλών στους ποδοσφαιριστές Ζόρντι και Χόρχε Λόπες). Επιπλέον έγινε Πειθαρχική δίωξη σε βάρος της ΠΑΕ Εργοτέλης! Σύμφωνα με το dikisports ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας της ΕΠΟ κ. Καρράς άσκησε πειθαρχική δίωξη τόσο στον Εργοτέλη όσο και στην Βέροια για χειραγώγηση αγώνων με σκοπό την στοιχηματική απάτη!

Αναλυτικά οι κλήσεις:

ΠΑΕ ΟΦΗ: διότι: « Βάσει των αναφερομένων στο υπ’ αριθ. πρωτ. 1041/29-1-2015 έγγραφο της SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ, το οποίο κοινοποιείται στην Επιτροπή μας και σας το κοινοποιούμε συνημμένο στην παρούσα,  καλείστε ενώπιόν μας την Πέμπτη 5-2-2015 και ώρα 13:00,  συντέμνοντας την προθεσμία κλητεύσεως στις είκοσι τέσσερις (24) ώρες κατ’ άρθρο 9 του Δικονομικού Κανονισμού Λειτουργίας Πειθαρχικών Επιτροπών, προς απολογία ως υπαίτιοι  για την μη τέλεση του αγώνα της ομάδας σας, ο οποίος είχε ορισθεί να τελεστεί στο πλαίσιο του πρωταθλήματος της SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, την 1-2-2015 με την ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ, ήτοι για πειθαρχικές παραβάσεις που προβλέπονται και τιμωρούνται σύμφωνα με τα άρθρα 17 παρ. 2 και 21 παρ. 3, 4 και 10 του Κ.Α.Π. Επαγγελματικών Πρωταθλημάτων της Ε.Π.Ο».

ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ : διότι: «Βάσει των αναφερομένων στην από 28/1/2015 πειθαρχική δίωξη του Υπευθύνου Άσκησης Δίωξης Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων της ΕΠΟ, η οποία σας κοινοποιείται συνημμένα στην παρούσα, καλείσθε ενώπιον μας την Πέμπτη, 5-2-2015 και ώρα 13:00, συντέμνοντας την προθεσμία κλητεύσεως στις είκοσι τέσσερις (24) ώρες κατ’ άρθρο 9 του Δικονομικού Κανονισμού Λειτουργίας Πειθαρχικών Επιτροπών, προς απολογία για όσα περιλαμβάνονται στην ως άνω πειθαρχική δίωξη».

 

Αναλυτικά το δημοσίευμα του dikisports.blogspot.gr

O ποδοσφαιρικός εισαγγελέας της ΕΠΟ Π.Καρράς άσκησε πειθαρχική δίωξη κατά της Βέροιας και του Εργοτέλη για χειραγώγηση αγώνων με σκοπό τη στοιχηματική απάτη!

Οι δύο ομάδες ελέγχονται για τους ύποπτους αγώνες Ολυμπιακού-Βέροιας (3-0), ΠΑΟΚ-Βέροιας (4-1) και Εργοτέλη-Ολυμπιακού (2-3), οι οποίοι εστάλησαν από την UEFA.

Η εταιρεία ανίχνευσης στοιχηματικής απάτης Sportradar, που είναι συμβεβλημένη με την ευρωπαϊκή ομοσπονδία, γνωμάτευσε στις εκθέσεις της ότι οι αντίπαλοι της Βέροιας και του Εργοτέλη δεν εμπλέκονται στη χειραγώγηση.

Οι δύο ομάδες θα απολογηθούν στην Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκας μεθαύριο, στη 1 το μεσημέρι.

Οι ποινές που προβλέπονται αρχίζουν από πρόστιμο 300.000 ευρώ και φτάνουν στον απευθείας υποβιβασμό!

Newsroom

Όλες οι ειδήσεις

Διαβάζονται τώρα