Αθλητισμός | 31.08.2013

Ο τεχνικός του ΟΦΗ, Παύλος Δερμιτζάκης, μίλησε αποκλειστικά στο Novasports.gr και το Γιάννη Τσαΐνη τονίζοντας πως η ομάδα του θα πρέπει παιχνίδι με παιχνίδι να βελτιώνεται και να βελτιωθεί στο σκοράρισμα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Δεν έχουμε μπει έτσι όπως θέλαμε και δουλέψαμε. Δικαιολογίες υπάρχουν πολλές αλλά παιχνίδι με παιχνίδι θα πρέπει να γινόμαστε καλύτεροι, πράγμα που δεν έγινε στη Βέροια. Κάναμε ένα βήμα πίσω  κάτι που μας προβληματίζει από πλευράς διάθεσης και θέλησης αλλά όταν αξιολογείς ένα παιχνίδι θεωρώ ότι μόνο οφέλη μπορείς να έχεις για να διορθώσεις τα προβλήματα και να ανακάμψεις.

Θέληση και διάθεση είναι κάτι που χρειάζεται σε όλα τα ματς πόσο μάλλον σε μια αναμέτρηση με τον Πλατανιά. Η ομάδα πρέπει να ανεβάσει ταχύτητα για να μπορέσει να πάρει τη νίκη αλλά πολύ περισσότερο να μας ανεβάσει ψυχολογικά και βαθμολογικά. Αρκεί να έχουμε θέληση και διάθεση. Ο Πλατανιάς είναι μια ομάδα με αλλαγμένο ρόστερ που ψάχνεται αγωνιστικά και δεν έχει πιάσει ακόμα το επίπεδο που επιθυμούν. Είναι μία πολύ επικίνδυνη ομάδα και πρέπει να δείξουμε μία εικόνα καλή και να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να πάρουμε επιτέλους την πρώτη μας νίκη που τη θέλουμε πολύ.

Αυτό που κοιτάζουμε είναι να γινόμαστε πιο συγκεκριμένοι σε κομμάτια τακτικής μέσα από προπονήσεις και να φέρνουμε τη μπάλα μέσα στην περιοχή για να δημιουργήσουμε ευκαιρίες και γκολ. Εύχομαι το πρόβλημα του σκοραρίσματος να λυθεί άμεσα γιατί είναι πολύ μεγάλη υπόθεση για μία ομάδα να σκοράρει».

Newsroom

Όλες οι ειδήσεις

Διαβάζονται τώρα