Πολιτισμός | 31.01.2013

Την Τρίτη 5 Φεβρουαρίου στις 19.00 το απόγευμα στο Ηράκλειο

Οι εκδόσεις ΠΕΡΙΠΛΟΥΣ και το βιβλιοπωλείο ΔΟΚΙΜΑΚΗΣ,πραγματοποιούν την Τρίτη 5 Φεβρουαρίου στις 19.00 στο χώρο του βιβλιοπωλείου   παρουσίαση - συζήτηση για το νέο βιβλίο του Ανδρέα Θεοδωρακόπουλου "156 Σταγόνες Σοφίας για την Πώληση"

Ομιλητές : Ανδρέας Θεοδωρακόπουλος, Καθηγητής στη σχολή του ΑΝΤ1 στο London Centre Management και Σύμβουλος ΜΜΕ.
               Ελένη Κοκοσάλη, Eμπορική Διευθύντρια ΚΡΗΤΗ TV, ράδιο 9,84 και εφημερίδα ΝΕΑ ΚΡΗΤΗ

Τη συζήτηση συντονίζει η Ελένη Βουγιούκαλου, Πρόεδρος του Ανοιχτού Λαϊκού Πανεπιστημίου Κρήτης

Λίγα λόγια για το βιβλίο

Η ζωή, τελικώς, είναι πολύ περίεργη. Ξεκίνησα να γράφω το δεύτερο βιβλίο μου με θέμα ατάκες για την πώληση. Τα γεγονότα με πρόλαβαν και εξελίχθηκε σε ένα πολιτικό βιβλίο. Η σωτηρία της Ελλάδας, πιστεύω, πως κρύβεται πίσω από την προβολή της και την πώληση των προϊόντων της και των υπηρεσιών που μπορεί να διαθέσει. Οι πολιτικοί μας σήμερα ή δεν πωλούν ή ξεπουλούν. Από την άλλη το βιβλίο δεν παύει να εξυπηρετεί τον αρχικό του προορισμό: Να είναι ένα εγχειρίδιο το οποίο με χιούμορ, σοφία και εξυπνάδα προσπαθεί να βελτιώσει τον αναγνώστη στο να πουλήσει.


Ανδρέας Θεοδωρακόπουλος 

Ο Ανδρέας Θεοδωρακόπουλος γεννήθηκε στο Αίγιο το 1963, σπούδασε διοίκηση επιχειρήσεων και μάρκετινγκ στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και είναι κάτοχος ΜΒΑ. Εργάζεται στην διαφήμιση στα Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας και στην εκπαίδευση, αρθρογραφεί σε κλαδικά περιοδικά και συχνά είναι ομιλητής σε συνέδρια. Έχει παρακολουθήσει μαθήματα γλωσσολογίας και λαϊκής παράδοσης στο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο. Ασχολείται με την φωτογραφία και έχει πάρει βραβεία σε πανελλήνιους διαγωνισμούς.

http://periplous.gr/ekdoseis-periplous/1461
 

Newsroom

Όλες οι ειδήσεις

Διαβάζονται τώρα