Αθλητισμός | 03.01.2015

Παρελθόν από την θέση του υπεύθυνου Τύπου της ΠΑΕ ΟΦΗ αποτελεί ο Μανώλης Χρονάκης.

Ο Μανώλης Χρονάκης ανακοίνωσε μέσω της προσωπικής του σελίδας στο facebook την αποχώρηση του από τον ΟΦΗ ενώ έστειλε το δικό του μήνυμα προς τον κόσμο της ομάδας τονίζοντας ότι είναι "ένας από αυτούς".

Αναλυτικά: 

«Στην ανατολή του 2015, δύει η γοητευτικότερη επαγγελματική εμπειρία της ζωής μου. Ευχαριστώ τα μέλη όλων των διοικητικών συμβουλίων, τους πέντε προπονητές με τους οποίους συνεργάστηκα και τους συνεργάτες τους, τους προπονητές των τμημάτων υποδομής, όλους τους ποδοσφαιριστές και φυσικά τους συνάδελφους (των ΜΜΕ και της Super League) που με ανέχτηκαν τα 2,5 αυτά χρόνια. 

Πάνω από όλα ευχαριστώ τα στελέχη και το προσωπικό της ΠΑΕ που θα πρέπει να ξέρετε ότι είναι οι αφανείς αλλά οι πραγματικοί ΗΡΩΕΣ. 

Τέλος ευχαριστώ θερμά τον κόσμο του ΟΦΗ και ειδικότερα τους οργανωμένους, που με δέχθηκαν και πλέον θέλω να ξέρουν ότι είμαι ένας από αυτούς. 

ΥΓ. Συγνώμη που δεν μένω να συνεχίσω τον (άνισο) αγώνα αλλά στέρεψαν και οι τελευταίες μου αναπνοές. Ταυτόχρονα δεν θέλω να ταυτιστεί η απόφασή μου (την είχα πάρει εδώ και μήνες) με την οποιαδήποτε εξέλιξη της επερχόμενης Γενικής Συνέλευσης στην οποία εύχομαι να βρεθεί η καλύτερη δυνατή λύση για τον ΟΦΗ».

Newsroom

Όλες οι ειδήσεις

Διαβάζονται τώρα