Κρήτη | 30.11.2012

Μέχρι και το τέλος Δεκεμβρίου

Λόγω συνέχισης των εργασιών του έργου «Ολοκλήρωση κατασκευής τμήματος Ν. Ε. Ο. Άγιος Νικόλαος – Καλό Χωριό του Β. Ο. Α. Κ.» για την κατασκευή του Ανισόπεδου Κόμβου Αγ. Νικο-λάου (κόμβος Κριτσάς) παρατείνονται τα προσωρινά έκτακτα μέτρα κυκλοφορίας των οχημάτων από 1 Δεκεμβρίου 2012 έως και 31 Δεκεμβρίου 2012, ως ακολούθως:

- Διακόπτεται η κυκλοφορία των οχημάτων, στο ρεύμα κυκλοφορίας της Εθνικής Οδού από Κόμβο Ξηροκάμπου προς Κόμβο Κριτσάς (σε απόσταση 500 μέτρων πριν τον κόμβο Κρι-τσάς). Η κυκλοφορία, των οχημάτων με κατεύθυνση από κόμβο Ξηροκάμπου προς κόμβο Κριτσάς, θα διεξάγεται από τμήμα του αντιθέτου ρεύματος κυκλοφορίας (κόμβο Κριτσάς – κόμβο Ξηροκάμπου).

- Η κίνηση των οχημάτων στην Εθνική Οδό που έχουν κατεύθυνση από κόμβο Κριτσάς προς κόμβο Ξηροκάμπου, θα διεξάγεται από την παράπλευρη οδό της Εθνικής Οδού, το τμήμα της οποία μονοδρομείται με κατεύθυνση από κόμβο Κριτσάς προς κόμβο Ξηροκάμπου και σε απόσταση μέχρι και 200 μέτρα από τον κόμβο Κριτσάς, σημείο από το οποίο τα οχήματα θα επανέρχονται στο ρεύμα κυκλοφορίας της Εθνικής Οδού με κατεύθυνση προς τον κόμβο Ξηροκάμπου.

- Διακόπτεται η κυκλοφορία, των οχημάτων στο ρεύμα κυκλοφορίας της Επαρχιακής Οδού από κόμβο Κριτσάς προς Κριτσά και σε απόσταση μέχρι 200 μέτρα από τον κόμβο Κριτσάς. Η κυκλοφορία των οχημάτων στην εν λόγω Επαρχιακή Οδό με κατεύθυνση από κόμβο Κριτσάς προς Κριτσά – Λακώνια, θα διεξάγεται από το αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας της Επαρχιακής Οδού ( Κριτσάς - Αγ. Νικολάου).

- Η κίνηση των οχημάτων στην Επαρχιακή Οδό που έχουν κατεύθυνση από Κριτσά – Λακώνια προς κόμβο Κριτσάς και σε απόσταση 200 μέτρα πριν τον κόμβο Κριτσάς θα διεξάγεται από την νέα παράπλευρη οδό του Επαρχιακού Οδικού Δικτύου που έχει κατασκευαστεί.

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των έργων και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση

Newsroom

Όλες οι ειδήσεις

Διαβάζονται τώρα