Ελλάδα | 21.11.2014

Στις 2 και 3 Δεκεμβρίου, θα πραγματοποιηθεί πανελλαδικό δημοψήφισμα στους 63 Δικηγορικού Συλλόγους της χώρας για το νομοσχέδιο που επιφέρει τροποποιήσεις στον Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας.

Tην παράταση της αποχής των δικηγόρων για ακόμη 10 μέρες, αποφάσισε η Ολομέλεια των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος, που συνήλθε σήμερα εκτάκτως στην Αθήνα.

Οι δικηγόροι, οι οποίοι αντιδρούν στο περιεχόμενο των ρυθμίσεων του νομοσχεδίου του υπουργείου Δικαιοσύνης για Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας, θα ξεκινήσουν την αποχή τους από την Τρίτη 25 Νοεμβρίου μέχρι τις 5 Δεκεμβρίου, οπότε και θα συνέλθει εκ νέου η Ολομέλεια για να καθορίσει την περαιτέρω πορεία του δικηγορικού σώματος.

Παράλληλα, θα πραγματοποιηθεί στις 2 και 3 Δεκεμβρίου πανελλαδικό δημοψήφισμα στους 63 Δικηγορικού Συλλόγους της χώρας για το νομοσχέδιο που επιφέρει τροποποιήσεις στον Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας και για τον καθορισμό των αντιδράσεων των δικηγόρων.

Οι ρυθμίσεις του νομοσχεδίου συζητήθηκαν νωρίτερα στη συνάντηση που είχε ο πρόεδρος της Ολομέλειας των Δικηγορικών Συλλόγων Βασίλης Αλεξανδρής με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα.

Newsroom

Όλες οι ειδήσεις

Διαβάζονται τώρα