Αθλητισμός | 30.03.2013

Μετά την αναμέτρηση με τον ΠΑΣ οι Κουτσιανικούλης και Παπάζογλου μίλησαν στην κάμερα του Novasports για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση αλλά και για τη νίκη της ομάδας τους και δήλωσαν πως οι βαθμοί που πήραν τους έδωσαν μεγάλη ανάσα αλλά χρειάζονται άλλον ένα βαθμό για να τελειώσουν την υπόθεση της παραμονής.

Αναλυτικά όσα δήλωσαν:

Κουτσιανικούλης: «Είναι μία σπουδαία νίκη για τον ΟΦΗ. Δουλέψαμε αυτές τις δύο εβδομάδες πολύ καλά και ξέραμε ότι ήταν ένας τελικός. Μπήκαμε πολύ δυνατά από την αρχή και αυτό φάνηκε στον αγωνιστικό χώρο. Προσωπικός στόχος είναι να παίζω συνέχεια καλά και να βοηθάω την ομάδα. Σήμερα με τη νίκη είχα καλή παρουσία αλλά σημασία έχουν οι βαθμοί. Πιστεύω ότι στο επόμενο παιχνίδι αν δείξουμε το ίδιο πρόσωπο θα πάρουμε τον έναν βαθμό που χρειαζόμαστε για να τελειώσουμε και τυπικά το θέμα της παραμονής».

Παπάζογλου: «Ευτυχίσαμε να βάλουμε και οι δύο επιθετικοί γκολ αλλά σημασία έχουν οι βαθμοί για να πάρουμε μία ανάσα. Ήμασταν καλά προετοιμασμένοι για το παιχνίδι και ξέραμε ότι το ματς ήταν χωρίς γυρισμό. Φτάσαμε πρώτοι σε ένα γκολ που μας έδωσε την αυτοπεποίθηση. Μένουν τρία παιχνίδια και πρέπει να παρουσιαστούμε σοβαροί για να κλειδώσουμε την υπόθεση παραμονής».

Newsroom

Όλες οι ειδήσεις

Διαβάζονται τώρα