Αθλητισμός | 01.04.2013

Ο επιθετικός του ΟΦΗ επέστησε προσοχή στις αγωνιστικές που απομένουν για την λήξη του πρωταθλήματος

Παράλληλα ο Θανάσης Παπάζογλου δήλωσε απόλυτα δικαιωμένος που επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στον ΟΦΗ επισημαίνοντας πως στη συνέχεια θέλει να δώσει το 100% του εαυτού στους τελευταίους αγώνες.
Αναλυτικά όσα δήλωσε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6:
Για τον ΟΦΗ: «Πιστεύω ότι ο ΟΦΗ δείχνει σημάδια μεγάλης ομάδας και το αποδεικνύουμε στα μεγάλα παιχνίδια»
Για τον πανηγυρισμό του μετά την επίτευξη του πρώτου τέρματος: «Δεν πήγα σε κάποιον συγκεκριμένο. Ο ενθουσιασμός του κόσμου του ΟΦΗ είναι έκδηλος και αυτό που θέλεις είναι να γίνεις έναν με αυτόν».
Για τη συνέχεια του πρωταθλήματος: «Έτσι όπως είναι το πρωτάθλημα και έτσι όπως έχει εξελιχθεί, ο προπονητής έχει δίκιο όταν λέει ότι το ποδόσφαιρο κρύβει παγίδες. Εμείς για τις επόμενες τρεις αγωνιστικές πρέπει να είμαστε σωστοί και συγκεντρωμένοι για να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες που έχουμε».
Για την απόφασή του να πάει στον ΟΦΗ: «Είμαι απόλυτα δικαιωμένος με την απόφασή μου. Ο ΟΦΗ διανύει μία δύσκολη περίοδο και το ότι με πίστεψαν θέλω να τους ανταποδώσω μέσω της απόδοσής μου. Στα τελευταία παιχνίδια θέλω να δώσω το 100%. Στον ΟΦΗ έχω βελτιωθεί αρκετά και είναι πολύ σημαντικό ότι μπορώ να αποδείξω τι μπορώ να κάνω».

Newsroom

Όλες οι ειδήσεις

Διαβάζονται τώρα