Αθλητισμός | 31.07.2013

Για την επιστροφή του στο Ηράκλειο και μάλιστα με τη διπλή ιδιότητα του παίκτη και του προπονητή στα τμήματα υποδομής μίλησε ο Κώστας Πάλλης.

Ο 34χρονος φόργουορντ/σέντερ, με δηλώσεις στο Athletic Radio 104.2, αναφέρθηκε στη μεταγραφή του στο Ηράκλειο και το Γιάννη Στεφανάκη, ο οποίος έπαιξε καταλυτικό ρόλο στην απόφασή του. Αναλυτικά τα όσα είπε…

Για την επιστροφή του στο Ηράκλειο: «Υπήρχε επικοινωνία από τον Μάιο. Έμαθα ότι η ομάδα έχει οικονομική συνέπεια και γίνονται σοβαρές κινήσεις. Η ομάδα θέλει να κάνει νέα αρχή και θέλω να τη βοηθήσω. Ο μάνατζερ του Ηρακλείου, Γιάννης Στεφανάκης, έπαιξε ρόλο στη μεταγραφή μου γιατί μου τηλεφωνούσε σχεδόν καθημερινά».

Για το διπλό ρόλο του: «Είναι κάτι που το κάνω σε όλες μου τις ομάδες τα τελευταία χρόνια. Έχω πτυχίο καθηγητή Φυσικής Αγωγής με εξειδίκευση στο μπάσκετ και μου αρέσει να δουλεύω με τις ακαδημίες. Το ήθελα και το απαίτησα για να έρθω ξανά στην Κρήτη. Το δέχθηκαν και οι άνθρωποι της ομάδας και χαίρομαι για αυτό, γιατί θέλω να δουλεύω με τα νέα παιδιά. Όλα έγιναν όπως τα ήθελα και μπορώ να τα συνδυάζω».

Για τις αλλαγές που συνάντησε στο Ηράκλειο σε σχέση με την προ διετίας παρουσία του στην ομάδα: «Ήμουν στο Ηράκλειο τη χρονιά που ανεβήκαμε από τη Γ’ στη Β’ Εθνική. Υπάρχουν αλλαγές και στο διοικητικό και στο προπονητικό κομμάτι. Διαπιστώνω ότι υπάρχει μεγαλύτερη σοβαρότητα τώρα, όχι βέβαια πως δεν υπήρχε και παλαιότερα, και γίνονται πιο προσεκτικές κινήσεις».

Για τους στόχους του με το Ηράκλειο: «Η ομάδα έχει κάνει σωστές κινήσεις έως τώρα. Και θα κάνει και άλλες. Θεωρώ ότι θα πάμε καλά και να υλοποιήσουμε το στόχο μας. Το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, και ειδικά ο όμιλός μας, είναι πολύ δύσκολος και η άνοδος δεν θα έρθει εύκολα. Χρειάζεται αφοσίωση και συγκέντρωση. Στόχος όλων μας είναι να είμαστε ευχαριστημένοι στο τέλος».

Για την πρώην ομάδα του, το Φίλιππο Βέροιας: «Είχαμε ως μοναδικό στόχο την άνοδο και τα καταφέραμε. Έρχομαι στο Ηράκλειο ως πρωταθλητής κι ελπίζω να φέρω αυτήν αύρα στην ομάδα».

Για τις ακαδημίες του Ηρακλείου: «Δεν έχω πλήρη εικόνα, αν και ξέρω ότι έχει επιτυχίες και όλα πάνε καλά. Θα πρέπει όλες οι ομάδες να ρίχνουν το βάρος τους στις ακαδημίες και να τους δίνουν κίνητρα. Υπάρχει γενικά καλό επίπεδο στο κρητικό μπάσκετ. Γίνεται καλή δουλειά στις μικρές ηλικίες κι αυτό φαίνεται από τα αποτελέσματα».

Newsroom

Όλες οι ειδήσεις

Διαβάζονται τώρα