Κρήτη | 31.08.2013

Αστυνομικοί, Πυροσβέστες και Λιμενικοί ανησυχούν για τα νέα μέτρα που έρχονται

Στο Αμφιθέατρο του Αστυνομικού Μεγάρου Ηρακλείου πραγματοποιείται σήμερα η παγκρήτια συνεδρίαση των Διοικήσεων όλων των Συνδικαλιστικών οργάνων των σωμάτων ασφαλείας. 

Στη συνεδρίαση, που θα ξεκινήσει στις 11.00 το πρωί,  θα λάβουν μέρος εκπρόσωποι των Ενώσεων Αξιωματικών και Αστυνομικών Υπαλλήλων, των Πυροσβεστών και των Υπαλλήλων του Λιμενικού καθώς και των Αποστράτων Λιμενικού και Σωμάτων Ασφαλείας. Παράλληλα έχουν προσκληθεί ο Υφυπουργός Εργασίας Βασίλης Κεγκέρογλου, οι βουλευτές του νησιού,  ο ΓΓ Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης και ο Περιφερειάρχης, ο Δήμαρχος Ηρακλείου αλλά και εκπρόσωποι της ΑΔΕΔΥ και του ΕΚΗ.

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στη σχετική ανακοίνωση:

"Τα χειρότερα έρχονται με το νέο έτος, καθώς σχεδιάζεται εφαρμογή νέων μέτρων, με περιποκές για τους εν ενεργεία, με βάση τον κατεχόμενο βαθμό και για τους συνταξιούχους με βάση τον αποστρατευτικό βαθμό ή οριζόντιες περικοπές. 
Οι οικογένειες των Σωμάτων Ασφαλείας, εν ενεργεία και συνταξιούχοι, ζούμε ήδη με εισοδήματα κάτω από τα όρια της φτώχειας και δεν μπορούμε να αντέξουμε νέες περικοπές"

Newsroom

Όλες οι ειδήσεις

Διαβάζονται τώρα