Αθλητισμός | 26.03.2014

Στη νίκη και τους βαθμούς που πήρε ο Εργοτέλης στάθηκε ο Μαρίνος Ουζουνίδης στις δηλώσεις του μετά το ματς με τον Άρη.

Ο τεχνικός της Κρητικής ομάδας δήλωσε στην συνέντευξη τύπου ότι η ομάδα του ήταν καλή στο πρώτο ημίχρονο αντίθετα με την επανάληψη όπου έπεσε η απόδοση τους και προσπάθησαν να κρατήσουν τη νίκη.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλοί, κυκλοφορήσαμε σωστά τη μπάλα και δημιουργήσαμε ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ. Στο δεύτερο μέρος είπαμε να διαχειριστούμε το σκορ, αλλά δεν ήμασταν καλοί. Δεν κρατήσαμε τη μπάλα και δεν ήμασταν κοντά στους αντιπάλους μας. Αυτό που μας ενδιέφερε, όμως, ήταν οι τρεις βαθμοί και τους πήραμε».


Στη συνέχεια, στη Συνέντευξη Τύπου, ο Μαρίνος Ουζουνίδης, είπε:

«Ήταν ξεκάθαρο από την αρχή αυτό που θέλαμε. Θέλαμε τη νίκη και να εκμεταλλευτούμε την άσχημη κατάσταση του αντιπάλου. Πετύχαμε δυο γκολ και είχαμε και ευκαιρίες και για άλλα. Αν έμπαινε το γκολ του AΡΗ στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου ίσως να είχε διαφορετική εξέλιξη το παιχνίδι. Δεν ήμασταν καλοί στην επανάληψη, όμως αυτό που μένει είναι οι τρεις βαθμοί. Θέλαμε να πάρουμε τη νίκη, τα καταφέραμε και συγχαρητήρια στα παιδιά.  
Πλέον στα επόμενα παιχνίδια θα κοιτάξουμε να πάρουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Σήμερα αυτή η εικόνα δεν είναι καλή για το ποδόσφαιρο.  Έχουμε συνηθίσει το Χαριλάου να έχει ρυθμό και ακόμα και για εμάς που δεν είμαστε Αρειανοί δεν μας αρέσει. Εύχομαι στον ΑΡΗ να επανέλθει γρήγορα εκεί που ανήκει».

Newsroom

Όλες οι ειδήσεις

Διαβάζονται τώρα