Αθλητισμός | 31.01.2014

Για το παιχνίδι της Κυριακής κόντρα στον Πανιώνιο μίλησε ο Μαρίνος Ουζουνίδης.

Ο τεχνικός του Εργοτέλη μιλώντας στην κάμερα της Nova δήλωσε ότι θα παίξει σημαντικό ρόλο η ψυχολογία σε αυτό το ματς, αναφέρθηκε στις απουσίες αλλά και την δυστοκία που υπάρχει στην επίθεση της ομάδας του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την αναμέτρηση με τον Πανιώνιο: «Έχουμε μια δύσκολη εβδομάδα. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και σημαντικό ρόλο παίζει και η ψυχολογία. Είναι γρήγορη και πιεστική ομάδα και χρειάζεται αυτοπεποίθηση και εμπιστοσύνη στις δυνατότητές μας. Εάν τα έχουμε αυτά θα πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα».

Για την απουσία παικτών: «Απουσίες υπάρχουν αλλά αυτό θα ισχύει σε όλα τα παιχνίδια. Όλες οι ομάδες έχουν αυτό το πρόβλημα. Τα νέα παιδιά δεν έχουν προσαρμοστεί ακόμα αλλά δεν έχουμε την πολυτέλεια να περιμένουμε πολύ. Τα παιδιά θα ανταπεξέλθουν και θέλουμε πολύ το αποτέλεσμα».

Για τη δυστοκία στην επίθεση: «Θα πρέπει να είμαστε πιο αποτελεσματικοί. Υπάρχει πίεση και άγχος αλλά όλοι θα πρέπει να δώσουν το κάτι παραπάνω και υπάρχει η ποιότητα. Στο τελευταίο παιχνίδι ήμασταν αρκετά άτυχοι και ευελπιστώ στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο να έχουμε το γκολ που θέλουμε».Διαβάστε αναλυτικά: http://www.novasports.gr/news.aspx?a_id=324914&Sport=1&Country=82&Competition=1713&Season=135649&Round=346737&Team=16913&Week=505&Misc=1,3#ixzz2s0716h39 
Follow us: @Novasportsgr on Twitter | Novasports.gr on Facebook

Newsroom

Όλες οι ειδήσεις

Διαβάζονται τώρα