Αθλητισμός | 29.05.2013

Για την απόφασή του να συνεχίσει την καριέρα του στην χανιώτικη ομάδα μίλησε ο Μαρίνος Ουζουνίδης

Ο νέος τεχνικός ηγέτης του Πλατανιά σε συνέντευξη που παραχώρησε στην «Νέα Τηλεόραση» αναφέρθηκε παράλληλα και στα πρώτα του πλάνα για τη νέα σεζόν. «Ήταν η καλύτερη δυνατή επιλογή για εμένα. Ο Πλατανιάς είναι ένα οργανωμένο σωματείο και ανερχόμενο στην κατηγορία της Super League. Θα επιδιώξουμε να ανεβάσουμε επίπεδο σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά και να κάνουμε μια καλύτερη πορεία στο πρωτάθλημα», ήταν τα πρώτα του λόγια.
Και συνέχισε για το αν θα διατηρηθεί ο βασικός κορμός από την προηγούμενη σεζόν: «Σε ό,τι αφορά το ρόστερ, δεν μπορώ να πω πολλά πράγματα τη δεδομένη στιγμή, αλλά σε λίγες ημέρες θα είμαι σε θέση να μιλήσω. Το θετικό θα ήταν να κρατήσουμε τον περυσινό "κορμό" της ομάδας, ωστόσο, πέρυσι όλα έγιναν βιαστικά, υπήρχαν μονοετή συμβόλαια και κτλ...  Όλα είναι υπό εξέταση (εννοεί και για παίκτες της περυσινής ομάδας και για μεταγραφικούς στόχους)...».
«Θεωρώ δεδομένο ότι εφόσον δουλέψουμε σωστά, θα υπάρχει η δυνατότητα να πρωταγωνιστήσουμε, όπως κάνει ο Αστέρας Τρίπολης, ο ΠΑΣ Γιάννινα και η Ξάνθη», υποστήριξε στο τέλος, στο ερώτημα αν ο Πλατανιάς μπορεί να γίνει η νέα επαρχιακή δύναμη στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Newsroom

Όλες οι ειδήσεις

Διαβάζονται τώρα