Αθλητισμός | 30.09.2013

Στο γεγονός πως ο Πλατανιάς δέχεται γκολ χωρίς ο αντίπαλος να του έχει κάνει φάση στάθηκε ο Μαρίνος Ουζουνίδης στην συνεντευξη τύπου μετά την ισοπαλία με τον Πανθρακικό ενώ ο συνάδελφος του Άκης Μάντζιος έκανε λόγο για λάθος αποβολή του Χρήστου

Ο Μακεδόνας τεχνικός τόνισε πως οι παίκτες του έχουν αγχωθεί, αφού δεν έχει έρθει ακόμα η πρώτη νίκη στη φετινή Σούπερ Λίγκα, όμως τους έχει εμπιστοσύνη και στάθηκε πως αυτά γίνονται στο ποδόσφαιρο.
Αναλυτικά: «Τα παιδιά είναι πολύ αγχωμένα, θέλουν τη νίκη και όταν υπάρχει η πίεση για το αποτέλεσμα, τότε δεν έρχεται πάντα αυτό που θέλεις. Οι συγκυρίες αυτών των αγώνων, ο αντίπαλος χωρίς να κάνει φάσεις, σκοράρει.
Τι να κάνουμε, αυτό συμβαίνει στο ποδόσφαιρο. Έχω πλήρη εμπιστοσύνη στα παιδιά».

Στην κομβική σημασία που είχε για την εξέλιξη του παιχνιδιού η αποβολή του Χρήστου αναφέρθηκε ο Άκης Μάντζιος «Όπως έπαιξαν οι ομάδες έδειξαν ότι το θέλουν το παιχνίδι. Ξέραμε ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια καλή ομάδα, που όσο περνάει ο καιρός θα γίνεται καλύτερη. Θέλει υπομονή γιατί είναι καινούρια ομάδα όπως κι εμείς. Χτίσαμε πάνω στο άγχος που θα είχε ο Πλατανιάς για τη νίκη.
Στο πρώτο ημίχρονο είχε την κατοχή χωρίς να κάνει χρήση. Εμείς θέλαμε να πετύχουμε ένα γρήγορο γκολ. Το δικό μας πρόβλημα ήταν στην κορυφή της επίθεσης με την αναγκαστική αλλαγή του Ιγκόρ, ενώ και ο Ζοσέ αν και έσφιξε τα δόντια δεν μπόρεσε να συνεχίσει στο δεύτερο ημίχρονο.
Κομβικό σημείο για την εξέλιξη του παιχνιδιού ήταν η λάθος αποβολή του Χρήστου. Έχω εικόνα γιατί είδα την φάση και δεν υπήρχε ούτε φάουλ. Εντάξει μπορεί να είχε σκοράρει ο Πλατανιάς και να κέρδιζε ακόμα και αν δεν είχαμε μείνει με δέκα παίκτες.
Από ένα σημείο και μετά το παιχνίδι είχε πίεση και έγινε. ροκ. Εμείς συνεχίζουμε την προσπάθεια και κοιτάμε το παιχνίδι με τον ΟΦΗ. Ευχαριστούμε τον Πλατανιά για την φιλοξενία και να ευχηθώ καλή συνέχεια. Σε βάθος χρόνου θα δικαιωθούν οι προσπάθειες των ανθρώπων του»

Newsroom

Όλες οι ειδήσεις

Διαβάζονται τώρα