Κρήτη | 01.01.2016

Ήδη σε όλη την Κρήτη τα καιρικά φαινόμενα παρουσιάζουν ύφεση ενώ με "κέφι" η φύση δημιουργεί και μας προσφέρει αριστουργήματα!

Τις ομορφιές που δημιούργησε το χιόνι αλλά και οι...χαμηλές θερμοκρασίες απόλαυσαν ανήμερα της Πρωτοχρονιάς οι Κρητικοί που βρέθηκαν - κατάλληλα "εξοπλισμένοι" - στο ύπαιθρο.
Και συνειδητοποίησαν για μια ακόμα φορά πως όταν η φύση "έχει κέφια" τότε είναι ικανή να μας προσφέρει αριστουργήματα!

Μπορεί οι ορεινές περιοχές στους τέσσερις νομούς του νησιού να έχουν καλυφθεί από χιόνι ωστόσο δεν δημιουργήθηκαν ιδιαίτερα προβλήματα από την κακοκαιρία και δεν ήταν λίγοι αυτοί που "άδραξαν" την ευκαιρία της αργίας της Πρωτοχρονιάς για να περάσουν λίγες ώρες ή ακόμα και ημέρες (με δεδομένο ότι ακολουθεί Σαββατοκύριακο) αντικρίζοντας εικόνες όπως αυτές που δείχνουν οι φωτογραφίες

Ήδη πάντως σε όλη την Κρήτη τα καιρικά φαινόμενα παρουσιάζουν ύφεση, ωστόσο ο μηχανισμός της Περιφέρειας, αλλά και των δήμων, παραμένει σε ετοιμότητα για την αντιμετώπιση τυχόν έκτακτων καταστάσεων.

Να σημειώσουμε για μια ακόμα φορά ότιοι οδηγοί που θα επιχειρήσουν την εξόρμηση στο χιόνι θα πρέπει να είναι εφοδιασμένοι με αντιολισθητικές αλυσίδες και ιδιαίτερα προσεκτικοί, καθώς σε πολλά σημεία το οδόστρωμα έχει πάγο και η ολισθηρότητα είναι αυξημένη.

Παράλληλα, συνιστάται στους οδηγούς να αποφύγουν τις μετακινήσεις κατά τη διάρκεια της νύκτας.

Newsroom

Όλες οι ειδήσεις

Διαβάζονται τώρα