Αθλητισμός | 30.03.2015

Οι αγώνες, αποτελούν πλέον θεσμό για την περιοχή

Στο στάδιο Μοιρών «Μανώλης Στεφανουδάκης» την Κυριακή 29 Μαρτίου ολοκληρώθηκαν  με επιτυχία  και πλήθος συμμετοχών για μία ακόμη χρονιά οι « Φαίστιοι Παμμεσαρίτικοι Μαθητικοί αγώνες στίβου», τους οποίους διοργάνωσε ο Δήμος φαιστού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι αγώνες, αποτελούν πλέον θεσμό για την περιοχή, καθώς κάθε τέτοια μέρα λαμβάνουν μέρος μαθητές από όλα τα σχολεία του Δήμου Φαιστού, αλλά και της ευρύτερης περιοχής. Ο Δήμος Φαιστού με αυτή την προσπάθεια συμβάλει στην προώθηση του φίλαθλου πνεύματος και στην ανάδειξη αθλητικών ταλέντων.

Μεταξύ των θεατών που παρακολούθησαν τους αγώνες ήταν ο Δήμαρχος Φαιστού κ.Αρμουτάκης Γεώργιος ο πρόεδρος του Δ.Σ κ Νικολακάκης ,οι Αντιδήμαρχοι κα Τιτάκη, κ.Ζαχαριουδάκης, κ.Χαριτάκης. Ο Πρόεδρος της Δημοτικής κοινότητας Μοιρών κ.Μαρκάκος  και Τυμπακίου κ.Στυλιανάκης.κ.α.

Αξίζει να σημειωθεί, η σημαντική παρουσία μελών του σώματος Ε.Ε.Σ  των εθελοντών γιατρών, που παρείχαν υγειονομική κάλυψη σε όλη την διάρκεια των αγωνισμάτων, των κριτών μέλη του Συνδέσμου Κριτών κλασικού αθλητισμού Ηρακλείου , των εθελοντών  γυμναστών ,καθώς και των υπαλλήλων του Δήμου Φαιστού που συντέλεσαν στην άψογη διοργάνωση των αγώνων.

Newsroom

Όλες οι ειδήσεις

Διαβάζονται τώρα