Αθλητισμός | 10.10.2015

Αποστολή με όλους τους ετοιμοπόλεμους ποδοσφαιριστές ανακοίνωσε ο προπονητής του ΟΦΗ Νίκος Γκουλής για το σημαντικό εντός έδρας παιχνίδι με την Κηφισιά.

Η τελική επιλογή της 18άδας θα γίνει στο γήπεδο από το Νίκο Γκουλή ο οποίος έχει τονίσει τη σπουδαιότητα της αναμέτρησης, καθώς ο ΟΦΗ έχει απόλυτη ανάγκη για πολλούς λόγους (βαθμολογικούς, αγωνιστικούς, ψυχολογικούς) την πρώτη νίκη στο φετινό πρωτάθλημα.

Το ευχάριστο είναι ότι οι επιλογές είναι αρκετές καθώς ο Περογαμβράκης προπονήθηκε κανονικά το Σάββατο (10/10) και τίθεται κανονικά στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας, όπως και οι Κώτσιος, Βιγιαφάνε, Δαμιανάκης που είναι επίσης «ετοιμοπόλεμοι».

Δεν υπολογίζονται οι τραυματισμένοι Σαχινίδης, Παπατζίκος και ο τιμωρημένος Τζέκος.

Ο Νίκος Γκουλής θα βρίσκεται κανονικά στον πάγκο, στην επιστροφή του μετά από 5 χρόνια στο «Γεντί Κουλέ».

Ο 56χρονος προπονητής βρίσκεται ακόμα στο στάδιο της ενημέρωσης καθώς έχει πραγματοποιήσει μόνο δύο προπονήσεις με την ομάδα, όμως από την πρώτη στιγμή επιδιώκει να μεταδώσει το σκεπτικό που πρέπει να αντιμετωπιστεί το παιχνίδι με το τρίποντο να αποτελεί μονόδρομο για τον ΟΦΗ, που σε κλίμα συσπείρωσης θα προσπαθήσει για την πρώτη νίκη.

Καθοριστική θα είναι και η συμβολή του κόσμου, που στο πρώτο φετινό εντός έδρας παιχνίδι καλείται να στηρίξει την ομάδα και να παίξει το δικό του - ουσιαστικό - ρόλο στην επίτευξη της νίκης.

Newsroom

Όλες οι ειδήσεις

Διαβάζονται τώρα