Αθλητισμός | 05.01.2015

Οι αθλητές και προπονητές της ομάδας, ενθουσιαστήκαν από την λειτουργία του σταδίου και το επίπεδο παρεχόμενων υπηρεσιών που συνάντησαν

Προπονητικό Camp  υλοποιεί η Ποδηλατική Ομοσπονδία Ελλάδος, στην πόλη μας και στο Παγκρήτιο Στάδιο για νέους  ταλαντούχους ποδηλάτες μέλη της εθνικής μας ομάδας. Το προπονητικό camp έχει διάρκεια τριών ημερών και ολοκληρώνεται σήμερα  Δευτέρα 5 Ιανουαρίου 2015. Κατά την διάρκεια του camp, η  ομάδα των νέων ταλαντούχων αθλητών, είχε την ευκαιρία να ξεναγηθεί στις εγκαταστάσεις του Παγκρητίου Σταδίου αλλά και να κάνει χρήση των υποδομών της κλειστής θερμαινόμενης πισίνας και των χώρων ενδυνάμωσης και εκγύμνασης του σταδίου σε συνεργασία με του τους Ομοσπονδιακού προπονητές – συνοδούς της ομάδας, Στέλιο Κεφαλάκη, Νικό Κουμπενάκη & Στέργιο Σαλπαδήμο.

Οι αθλητές και προπονητές της ομάδας, ενθουσιαστήκαν από την λειτουργία  του σταδίου και το επίπεδο παρεχόμενων υπηρεσιών που  συνάντησαν, ενώ παρέδωσαν αναμνηστική μπλούζα της ομάδας υπογεγραμμένη από τους συμμετέχοντες στο camp στον πρόεδρο της Ανάπτυξη Αθλητισμού Ηρακλείου, κ. Κωνσταντίνο Βαρδαβά.

«Μας χαροποιεί ιδιαίτερα η επιλογή του Παγκρητίου Σταδίου ως χώρος υλοποίησης του  camp που διοργανώνει η  Ελληνική Ποδηλατική Ομοσπονδία, για τους νέους ταλαντούχους αθλητές της χώρας μας. Ο Δήμος Ηρακλείου και η Ανάπτυξη Αθλητισμού Ηρακλείου, στηρίζουν τέτοιες  ενέργειες στα πλαίσια της ανάπτυξης του αθλητικού προπονητικού  τουρισμού στην πόλης μας και στην περαιτέρω αξιοποίηση των αθλητικών μας εγκαταστάσεων. Στόχος μας είναι κάθε αθλητική μας εγκατάσταση να αποτελέσει πυρήνα ανάπτυξης αθλητικού προπονητικού αθλητισμού και  αθλητικών  διοργανώσεων προς όφελος της πόλης σε όλη την διάρκεια του έτους. Ευχόμαστε στους αθλητές και προπονητές της ποδηλασίας κάθε επιτυχία στον μέλλον και Καλή Χρονιά με Υγεία και ευτυχία» δήλωσε ο πρόεδρος της κ. Κωνσταντίνος Βαρδαβάς στην σύντομη συνάντηση του με τους αθλητές και προπονητές του Camp.

Newsroom

Όλες οι ειδήσεις

Διαβάζονται τώρα