Κρήτη | 29.02.2016

Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει αφορούν, μεταξύ άλλων σε: βιασμό κατ' εξακολούθηση, παραγωγή και κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας, αποπλάνηση ανηλίκου, παράνομη βία


Αντιμέτωπος με βαριές κατηγορίες βρίσκεται ο 33χρονος, ο οποίος συνελήφθη μετά από καταγγελία για τον βιασμό ανήλικης από την Αλβανία.
Ο νεαρός, ο οποίος παραμένει υπό κράτηση, αναμένεται να απολογηθεί το πρωί της Τρίτης ενώπιον της αρμόδιας ανακρίτριας Ηρακλείου.

Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει αφορούν σε: βιασμό κατ' εξακολούθηση, παραγωγή και κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας, αποπλάνηση ανηλίκου που έχει συμπληρώσει τα 14 έτη αλλά όχι τα 15, παράνομη βία, ενώ βαρύνεται και με άλλες κατηγορίες που δεν σχετίζονται με την κύρια υπόθεση.

Τι υποστηρίζει

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 33χρονος αρνείται ότι βίασε την ανήλικη. Φέρεται να υποστηρίζει ότι οι ερωτικές συνευρέσεις τους έγιναν και με δική της θέληση, χωρίς την άσκηση βίας ή εκβιασμών. Φέρεται μάλιστα να επικαλείται και κάποιες ιδιόχειρες σημειώσεις της ανήλικης, στις οποίες κατά τους ισχυρισμούς που προβάλλονται, η 15χρονη του εξομολογείται τον έρωτα της. 
 

Newsroom

Όλες οι ειδήσεις

Διαβάζονται τώρα