Αθλητισμός | 29.06.2012

"Δίχτυα" και στην αγορά της Σερβίας ο Εργοτέλης για φθηνούς και καλούς παίκτες.

Μετά την πρόσληψη του Σίνισα Γκόγκιτς  στον Εργοτέλη, το ενδιαφέρον εστιάζεται στα μεταγραφικά θέματα της ομάδας. Στην κρητική ομάδα έδωσαν το «πράσινο φώς» στο νέο τεχνικό να ξεκινήσει τις διερευνητικές επαφές με παίκτες, αφού πρώτα θα έχει πλήρη εικόνα με το έμψυχο δυναμικό. Για το λόγο αυτό ο Γκόγκιτς, που αναχώρησε την Παρασκευή  από την Κρήτη και θα επιστρέψει στις 4-5 Ιουλίου εφοδιάστηκε με DVD από περσινά παιχνίδια της ομάδας, για να έχει μια εικόνα από το έμψυχο δυναμικό.

 Είναι σαφές ότι στην κρητική ομάδα με την πρόσληψη του Γκόγκιτς, θέλουν να εκμεταλλευτούν τις γνωριμίες του και την γνώση του στην αγορά της Σερβίας, η οποία είναι παραδοσιακά προσιτή στον Εργοτέλη, αλλά τώρα ένα περισσότερο.

Κάποιοι στην κρητική ομάδα τονίζουν ότι και οι καλές σχέσεις του Γκόγκιτς με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, θα παίξει το ρόλο της, ακόμα και σε θέματα παικτών.

 Οι συνεργάτες

 Ο Γκόγκιτς έχει συμφωνήσει με τον Απόστολο Παπουτσάκη, να επιλέξει τον δικό του συνεργάτη, που θα είναι και γυμναστής της ομάδας. Ενώ στο τίμ θα παραμείνει ο Μιχ. Ξημεράκης ως προπονητής τερματοφυλάκων.Η  επίσημη παρουσίαση του Γκόγκιτς θα γίνει λίγο πρίν την έναρξη της προετοιμασίας στις 9 Ιουλίου.

 Μένει στο Παγκρήτιο;

 Η σκέψη είναι η προετοιμασία να γίνει στο βοηθητικό του Παγκρητίου σταδίου, αν τελικά έρθουν σε συμφωνία Δήμος Ηρακλείου και Εργοτέλης για την χρήση του Παγκρητίου σταδίου και τη φετινή σεζόν. Ο Εργοτέλης έχει ζητήσει σαφή μείωση του ενοικίου για να συνεχίσει, διαφορετικά θα αγωνιστεί στο Μαρτινέγκο. Οι διαπραγματεύσεις των δυο πλευρών είναι σε εξέλιξη, αλλά φαίνεται ότι τελικά θα τα βρούν.

Newsroom

Όλες οι ειδήσεις

Διαβάζονται τώρα