Αθλητισμός | 06.01.2015

Σοβαρό χαρακτήρισε το ενδιαφέρον από αραβική εταιρεία για τον ΟΦΗ ο Βλάσσης Τσάκας μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ξεκαθαρίζοντας πως δεν εμπλέκεται στην υπόθεση. Τι είπε για τον Παναθηναϊκό.

Μπορεί ο ίδιος να δήλωσε πως δεν εμπλέκεται στο αραβικό ενδιαφέρον για την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών του ΟΦΗ, ωστόσο ο Βλάσης Τσάκας μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 τόνισε πως η εταιρεία που προσέγγισε τους Ηρακλειώτες είναι σοβαρή και δεν πρέπει να αφήσουν την ευκαιρία να πάει χαμένη. 

«Δεν ήξερα πως πρέπει να απολογούμαι για όποιον Άραβα έρχεται ή φεύγει. Ελπίζω να μη με βάλετε να απολογηθώ για τους Σύριους πρόσφυγες που έρχονται κατά κύματα. Έχω άριστες σχέσεις με τους Άραβες, αλλά δεν έχω σχέση με αυτή την ιστορία», δήλωσε αρχικά. 

Όσο για τους υποψήφιους επενδυτές του ΟΦΗ, είπε: «Η εταιρεία που ενδιαφέρεται για τον ΟΦΗ είναι σοβαρή κι έχει γραφεία σε όλα τα Εμιράτα. Φαίνεται πως είναι σοβαρό το ενδιαφέρον, αλλά θέτει κάποιους όρους. Ξέρω πως οι άνθρωποι αυτοί βολιδοσκοπούν και κάποιες άλλες δουλειές στην Κρήτη, οπότε το ένα συνδέεται με το άλλο. Απορώ πώς ακόμη δεν έχει γίνει δεκτή η πρόταση από τον ΟΦΗ, που είναι σε πολύ δύσκολη θέση. Όταν έρχεται ένας άνθρωπος και κάνει πρόταση σε σένα που χρωστάς σε όποιον μιλά ελληνικά και ξένα, είναι σα να σου χαρίζουν γάιδαρο και τον κοιτάς στα δόντια». 

Όσο για το αν προτίθεται να εμπλακεί ξανά με ελληνικό σύλλογο, είπε: «Παρακολουθώ από μακριά, γιατί μόνο από μακριά μπορείς να τα παρακολουθήσεις τώρα. Όλα στην Ελλάδα είναι φαρσοκωμωδία. Από τη Football League που είναι ένα πρωτάθλημα για μπουνιές, μέχρι τη Σούπερ Λίγκα που η μία ομάδα ήδη έφυγε και οι υπεύθυνοι στρουθοκαμηλίζουν». 

Για το ενδιαφέρον από Άραβες για τον Παναθηναϊκό ανέφερε: «Ο άνθρωπος ήρθε εδώ, έδωσε μια συνέντευξη, παρουσίασε μια επιταγή με τους όρους που έθετε και αυτά τα αγνοούν γιατί οι δημοσιογράφοι προβάλλουν αυτά που οι ίδιοι θέλουν. Δυστυχώς αυτή η επιταγή είχε βγει στο όνομα του Παναθηναϊκού κι όχι στο όνομα του Βλάσση Τσάκα. Ήταν ένα κεφάλαιο που έκλεισε, ο Παναθηναϊκός μεγαλουργεί όπως μεγαλουργεί κι ο προπονητής του πανηγυρίζει τις ισοπαλίες στα Γιάννενα». 

Όσο για το αν μελλοντικά σκοπεύει να αποπειραθεί ξανά να εμπλακεί στον Παναθηναϊκό, απάντησε: «Αν τύχει κάποιος επενδυτής που θα ενδιαφερθεί-καινούριος όμως γιατί οι παλιοί δεν θέλουν καν να ακούνε- γιατί όχι; Όταν εγώ έλεγα πως τα χρέη ήταν 45 εκατ. ευρώ και εκείνοι λέγανε 22 εκατ. ευρώ, αποδείχτηκαν Σαμαράς στο τετράγωνο. Με δάνεια ποτέ δεν ξεχρεώνεις».

Newsroom

Όλες οι ειδήσεις

Διαβάζονται τώρα