Αθλητισμός | 27.03.2014

Ο Ματίας Βερόν είναι ο τρίτος Αργεντίνος που αποχωρεί από την φετινή ομάδα του ΟΦΗ

Του Χάρη Σκανδάλη

Όπως βγήκε χθες στο φως της δημοσιότητας ο Ρικάρντο Ματίας Βερόν θα αποτελέσει παρελθόν από την ομάδα του ΟΦΗ καθώς δεν υπολογίζεται από τον προπονητή της ομάδας και αποφάσισε ο ίδιος ο παίκτης να αποχωρήσει.

Βέβαια το αξιοσημείωτο είναι πως από την μέρα που ανέλαβε ο Ρικάρντο Σα Πίντο τον πάγκο του ΟΦΗ και οι τρεις Αργεντίνοι της ομάδας έλυσαν την συνεργασία τους με τον ΟΦΗ.

ΓΚΑΛΕΤΙ

Η αρχή έγινε με τον Λουτσιάνο Γκαλέτι ο οποίος σίγουρα δεν ήταν στον βαθμό ετοιμότητας που ήθελε ο Σα Πίντο για να μπορεί να βοηθήσει τον ΟΦΗ και έτσι ήρθε ένα πρόωρο τέλος στην συνεργασία των δυο πλευρών.

ΟΓΙΟΣ

Η συνέχεια έγινεμε τον Μάικλ Όγιος, με το διαζύγιο των δυο πλευρών να αφήνει αρκετά ερωτηματικά καθώς ο Πορτογάλος προπονητής έδειχνε να τον υπολογίζει και από την μέρα που ήρθε στον πάγκο του ΟΦΗ ο νεαρός εξτρέμ έδειχνε να έχει τεράστια άνοδο.

ΒΕΡΟΝ

Και τέλος ήρθε και η χθεσινή απόφαση του Βερόν ο οποίος εδώ και αρκετό καιρό έδειχνε να μην βρίσκεται στα πλάνα του Σα Πίντο, ενώ όσες φορές πήρε την ευκαιρία από τον προπονητή του έδειχνε ότι δεν ήταν ο ίδιος Βερόν που αγάπησαν οι φίλοι του ΟΦΗ!

Newsroom

Όλες οι ειδήσεις

Διαβάζονται τώρα