Είδα - Άκουσα | 31.01.2016

Τι λέει για τις φήμες που τον θέλουν να έχει τρελά ποσά στο εξωτερικό

«Ουδέποτε είχα πενηνταράκι σε τράπεζα του εξωτερικού και ουδέποτε είχα τέτοια απλησίαστα ποσά σε τράπεζα του... εσωτερικού» ξεκαθαρίζει ο Σπύρος Παπαδόπουλος με επιστολή του στα ΜΜΕ.

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος πήρε τη κατάσταση "στα χέρια του" και θέλησε να "καθαρίσει" το όνομα του καθώς δημοσιεύματα θέλουν το γνωστό άνδρα της τηελεόρασης να διατηρεί  λογαριασμό και μάλιστα με υπέρογκο ποσό, σε τράπεζα του εξωτερικού.

Τι είπε ο ίδιος; Διαβάστε αναλυτικά την επιστολή του.

«Επειδή ο κανιβαλισμός , έχει πάρει διαστάσεις επιδημίας κι επειδή λέγε- λέγε ή γράφε- γράφε, πάντα κάτι μένει κι επειδή ως δημόσιο πρόσωπο πρέπει θεωρώ, να αναλαμβάνω την ευθύνη αυτών που λέω και αυτών που πράττω, θέλω να ξεκαθαρίσω μερικά πράγματα: Πρόσφατα "κρεμάστηκα" κι εγώ στα περίπτερα-εξώφυλλο παρακαλώ (!)- διότι υποτίθεται ότι έχω πάνω από ένα εκατομμύριο ευρώ σε Ελβετική τράπεζα! Και οσονούπω θα κληθώ και από τον εισαγγελέα να καταθέσω... Αυτά όλα, σύμφωνα με δήθεν, ασφαλείς πληροφορίες …

Κάποιοι που με συμπαθούν θα στενοχωρήθηκαν: "Κρίμα, μας κάνει και τον αριστερό και τον προοδευτικό, τελικά όλοι ίδιοι είναι", και κάποιοι που με αντιπαθούν θα χάρηκαν: " Τά λεγα εγώ, λαμόγιο είναι, τελικά όλοι ίδιοι είναι"!

Επειδή λοιπόν, δεν είναι όλοι ίδιοι, δηλώνω ότι ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΕΙΧΑ ΠΕΝΗΝΤΑΡΑΚΙ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΚΑΙ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΕΙΧΑ ΤΕΤΟΙΑ ΑΠΛΗΣΙΑΣΤΑ ΠΟΣΑ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΟΥ... ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ! Πολύ περισσότερο, χρήματα που δεν είχαν δηλωθεί.

ΥΓ. Εννοείται ότι το θέμα έχει πάρει τη δικαστική οδό. Δεν πρέπει να συναινούμε σε τέτοια φαινόμενα, γιατί γινόμαστε συνυπεύθυνοι. Τα "σκουπίδια" πρέπει να καταλήγουν στους κάδους απορριμμάτων και στα περίπτερα οι πραγματικές εφημερίδες!».

Ευχαριστώ για τη φιλοξενία
Σπύρος Παπαδόπουλος

Newsroom

Όλες οι ειδήσεις

Διαβάζονται τώρα