Είδα - Άκουσα | 29.01.2016

Οι δυο ερωτευμένοι νεαροί άνδρες ταξίδεψαν για την Αμερική στις αρχές Ιανουαρίου και η αμοιβαία αγάπη τους οδήγησε να επισημοποιήσουν τη σχέση τους μακριά από τα φλας ...

Την ώρα που τα ληξιαρχεία όλης της χώρας μας άρχισαν να δέχονται τα πρώτα σύμφωνα συμβίωσης άντε τώρα να ψάχνεις τον...πρώην βουλευτή που φέρεται να παντρεύτηκε στις ΗΠΑ τον...«ασυμβίβαστο» γιο μεγάλης επιχειρηματικής οικογένειας. 

Οι δυο ερωτευμένοι νεαροί άνδρες ταξίδεψαν για την Αμερική στις αρχές Ιανουαρίου και η αμοιβαία αγάπη τους οδήγησε να επισημοποιήσουν τη σχέση τους μακριά από τα φλας των Ελλήνων παπαράτσι και τα σχόλια που σίγουρα θα γίνονταν και θα μονοπωλούσαν το ενδιαφέρον όλων, σύμφωνα με την... Espresso που δεν τα χάνει αυτά.

Το ειδύλλιο του gay ζευγαριού άνθησε στις μέρες των συζητήσεων των άγριων Μνημονίων και σύντομα οδηγήθηκε στο γάμο, ενώ συχνά οι δυο τους φιλοξενούνταν στις σελίδες περιοδικών αγκαζέ με εντυπωσιακές δεσποινίδες για να μην υποπτευτεί κανείς τίποτα.

Οι νιόπαντροι άνδρες, λεει, κατέχουν σημαντικούς τίτλους σπουδών, με πτυχία και διδακτορικά από διακεκριμένα πανεπιστήμια.

Newsroom

Όλες οι ειδήσεις

Διαβάζονται τώρα