Πολιτισμός | 30.03.2016

Οι συναυλίες θα δοθούν την Παρασκευή 15 Απριλίου, στον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Νεώριο Μόρο Χανιά, το Σάββατο, στο κινηματοθέατρο Αστόρια Cyta Ηράκλειο και την Κυριακή 17 Απριλίου, στο κινηματοθέατρο Rex στον Αγιο Νικόλαο.

“Με τη μαγεία της κιθάρας ”θα μας ταξιδεύει ο κορυφαίος Έλληνας καλλιτέχνης Παναγιώτης Μάργαρης, ο οποίος θα εμφανιστεί σε τρείς συναυλίες στην Κρήτη.

Συγκεκριμένα οι συναυλίες θα δοθούν την Παρασκευή 15 Απριλίου, τον Ιστιοπλοϊκό Όμιλος Νεώριο Μόρο Χανιά, το Σάββατο, στο κινηματοθέατρο Αστόρια Cyta Ηράκλειο και την Κυριακή 17 Απριλίου, στο κινηματοθέατρο Rex στον Αγιο Νικόλαο.

Όλες οι εκδηλώσεις θα γίνουν στις 9 το βράδυ.

Ο Παναγιώτης Μάργαρης έχοντας στο ενεργητικό του 14 προσωπικούς δίσκους, πολλά μουσικά βραβεία και περισσότερες από 1500 συναυλίες, θα μας ταξιδέψει στους μαγικούς ήχους της κλασικής κιθάρας. Ένα ρεσιτάλ του διεθνούς φήμης δεξιοτέχνη, ο οποίος θα ερμηνεύσει κομμάτια τα οποία συμπεριλαμβάνονται στην πρόσφατη δισκο- γραφική του δουλειά “Με τη μαγεία της κιθάρας”.

Θα ακουστούν συνθέσεις σπουδαίων δημιουργών (Ennio Morricone, Eric Satie, Carlos Gardel, Peter Tchaikovsky κ.α). Θα ερμηνεύσει επίσης διασκευές του σε ιστορικά τραγούδια της διεθνούς Rock μουσικής σκηνής (Hotel California, The show must go on, Paint it black, People are strange) τα οποία συμπεριέλαβε στο άλμπουμ “Rock of my soul”, δικές του συνθέσεις καθώς και τραγούδια μεγάλων Ελλή- νων και ξένων δημιουργών. Μαζί του η εξαιρετική νέα ερμηνεύτρια Ελεάννα Φινοκαλιώτη.

Newsroom

Όλες οι ειδήσεις

Διαβάζονται τώρα