Αθλητισμός | 27.04.2015

Σε μια ζεστή οικογενειακή εκδήλωση με πρωταγωνιστές τους αθλητές των τμημάτων υποδομής ο ΟΦΗ πήρε αισιοδοξία για το μέλλον.

Σε μια περίοδο όπου η αγωνία είναι το κυρίαρχο συναίσθημα εξαιτίας της αβεβαιότητας του ποδοσφαιρικού τμήματος, ο ΟΦΗ έλαβε αισιόδοξα μηνύματα για το μέλλον στην εκδήλωση που πραγματοποίησε το Σάββατο 25/4 ο Ερασιτέχνης στο «Γεντί Κουλέ».

Εκατοντάδες παιδιά από όλα τα τμήματα υποδομής αποτέλεσαν το καλύτερο μήνυμα για το μέλλον του σωματείου.

Ο «θεματοφύλακας» Ερασιτέχνης που έχει υπό την αιγίδα του τμήματα τα οποία πρωταγωνιστούν, καλωσόρισε στην εκδήλωση τους παρευρισκόμενους μέσω του προέδρου του Γιάννη Δανδάλη.

Η ανάπτυξη των Ακαδημιών αποτελεί αναπόσπαστη ανάγκη για την «επόμενη μέρα» του ΟΦΗ σε κάθε επίπεδο.

Ακολούθησαν αγώνες επίδειξης στους οποίους οι μικροί πρωταγωνιστές «έκλεψαν» την παράσταση.

«Τα παιδιά είναι η ελπίδα του ΟΦΗ»

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ Γιάννης Δανδάλης, αναφερόμενος στην «Ασπρόμαυρη Συνάντηση» του ΟΦΗ, ανέφερε: «Παρότι η εκδήλωση έγινε σχετικά γρήγορα στο οργανωτικό της κομμάτι, νομίζω ότι πέτυχε το σκοπό της. Να αναδείξει δηλαδή τη δυναμική του ΟΦΗ, αλλά και το γεγονός ότι παρ' ότι η χρονιά δεν ήταν καλή για την ομάδα μας, υπάρχει αύριο και ελπίδα. Η ελπίδα είναι τα παιδιά αυτά και πιστεύουμε όλοι ότι η επόμενη μέρα για το σύλλογο μας συνολικά θα είναι καλή. Ευχαριστώ τους γονείς, τους αθλητές και τους προπονητές που συμμετείχαν σε αυτήν την όμορφη οικογενειακή εκδήλωση του ΟΦΗ».

 

 

Πηγή : sporfm.gr

Newsroom

Όλες οι ειδήσεις

Διαβάζονται τώρα