Εκλογές 2014 | 16.05.2014
Ο Κώστα Ασλάνη για τις εκλογές

Τι δηλώνει ο πρώην δήμαρχος Ηρακλείου

Λίγο πριν τις εκλογές της Κυριακής ο πρώην δήμαρχος Ηρακλείου, Κώστας Ασλάνης, προχώρησε στην εξής δήλωση:

Βρέθηκα στην χθεσινή τελευταία εκδήλωση των Μιχάλη Κριτσωτάκη και Ηλία Λυγερου.

Βρέθηκα συνειδητά.

Πιστεύω πως στους χώρους αυτούς και στα προγράμματά τους μπορεί να βρεί συνέχεια η προσπάθεια που επί οκτώ χρόνια ως δήμαρχος Ηρακλείου μαζί με συνεργάτες μου έκανα με ορατά αποτελέσματα, έργα τα οποία σφετερίστηκε με παλαιοκομματικό απαράδεκτο τρόπο το «σύστημα Κουράκη», που προσπαθεί να παραπλανήσει για μια ακόμα φορά.

Από την αρχή της προεκλογικής περιόδου, μου μετέφεραν την επιθυμία και του Κου Λαμπρινού να συζητήσουμε για τα προβλήματα του Ηρακλείου. Πράγμα που έπραξα σήμερα χωρίς να αλλοιώνετε η προτίμησή μου στους συνδυασμούς που υποστηρίζονται από τον ΣΥΡΙΖΑ, όπου, υπό προϋποθέσεις, υπάρχει ελπίδα και προοπτική για τον τόπο.

Αναζήτησα και τον Κο Συντιχάκη, γιατί, ανεξαρτήτως της πεποίθησής μου για τον ΣΥΡΙΖΑ, φρονώ ότι κάθε προσπάθεια για αποκαθήλωση του συστήματος Κουράκη αξίζει την εκτίμηση και την συνδρομή των δημοκρατικών πολιτών.

Εύχομαι νίκη στους συνδυασμούς Κριτσωτάκη και Λυγερού και ενδυνάμωση στους συνδυασμούς που συνδράμουν στην ανατροπή του «συστήματος Κουράκη» για το καλό του τόπου.

Newsroom

Όλες οι ειδήσεις

Διαβάζονται τώρα