Αθλητισμός | 30.04.2015

Την Κυριακή, με αφετηρία τους Αποστόλους

Την Κυριακή στις 10.30π.μ. από τους Αποστόλους θα δοθεί η εκκίνηση του 5ου ποδηλατικού γύρου Πεδιάδος που διοργανώνουν Περιφέρεια και οι Πολιτιστικοί Σύλλογοι της περιοχής. Οι ποδηλάτες θα περάσουν από χωριά της Πεδιάδας με τερματισμό στη λίμνη Λιβάδες Θραψανού.

Πολιτισμός | 08.05.2013

Σκοπός της εκδήλωσης η αναψυχή και η γνωριμία όσων συμμετάσχουν μεταξύ τους

Την Κυριακή 12 Μαϊου στις 11:00 π.μ θα πραγματοποιηθεί ο «3ος Ποδηλατικός Γύρος Πεδιάδας».

Η εκδήλωση διοργανώνεται από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αποστόλων, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ενεργών Πολιτών Σαμπά, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ζωφόρων, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Βόνης, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Γαλατά και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Θραψανού.Με συνδιοργανωνετές την Περιφέρεια Κρήτης,τον Δήμο Μινώα Πεδιάδας και την EUROPE DIRECT στα πλαίσια της φιλίας και συνεργασίας των μελών μας.

Σκοπό έχει την αναψυχή των συμμετεχόντων, καθώς και την γνωριμία μεταξύ τους, όπως και με τα χωριά της διαδρομής, χρησιμοποιώντας έναν εναλλακτικό τρόπο μετακίνησης.

Η αφετηρία θα είναι στον Πολιτιστικό Σύλλογο των Αποστόλων και οι ποδηλάτες θα ακολουθήσουν την διαδρομή που περνάει διαδοχικά από τα χωριά Σαμπάς, Ζωφόροι,Βόνη, Θραψανό με τερματισμό στη λίμνη Λιβάδες

Στη λίμνη, μετά το τέλος της διαδρομής θα γίνει εκδήλωση με ζωντανή κρητική μουσική,με την ευγενική χορηγία των κυρίων Μαλλιωτάκη, και Καλλέργη.

Η οργανωτική επιτροπή της εκδήλωσης:
Ηγουμενάκη Λένα – Π.Σ. Αποστόλων
Κεστρίσταλης Ιωάννης – Π.Σ. Σαμπά
Σταυρακαντωνάκης Νίκος – Π.Σ. Ζωφόρων
Καλογερίδης Γρηγόρης – Π.Σ. Βόνης
Κασσάκης Μανόλης – Π.Σ. Γαλατά
Μαυραντωνάκης Γιώργος - Π.Σ. Θραψανού

Newsroom

Όλες οι ειδήσεις

Διαβάζονται τώρα