Εκλογές 2014 | 16.05.2014
Ο Γιάννης Κουράκης στον Άγιο Σύλλα

“Σύντομα ο βιολογικός καθαρισμός”

Δεκτός με ενθουσιασμό έγινε στον Άγιο Σύλλα ο υποψήφιος Δήμαρχος Ηρακλείου και επικεφαλής του συνδυασμού “Ηράκλειο – Ανοιχτοί Ορίζοντες” κ. Γιάννης Κουράκης.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος συνομίλησε με τους κατοίκους της περιοχής για θέματα της καθημερινότητάς τους και τους ενημέρωσε για το ολοκληρωμένο σχέδιο των Ανοιχτών Οριζόντων για την ανάπτυξη των τοπικών κοινοτήτων του Δήμου Ηρακλείου.

Ο κ. Κουράκης αναφέρθηκε σε σειρά έργων και παρεμβάσεων που γίνονται ή έχουν προγραμματιστεί και τα οποία δίνουν πνοή ανάπτυξης στον τόπο. Μεταξύ άλλων, έκανε αναφορά, στο αρδευτικό δίκτυο που αποκτά η περιοχή, στα έργα αγροτικής οδοποιίας και το Βιολογικό Καθαρισμό για τον οποίο έχει ήδη γίνει η μελέτη, έχει κατατεθεί στο ΕΠΠΕΡΑΑ και θα δημοπρατηθεί σύντομα. Επίσης τους ενημέρωσε για άλλες παρεμβάσεις, όπως το ανοικτό θέατρο που δημοπρατήθηκε και κατασκευάζεται, το γήπεδο 5x5 ή 8x8 που σχεδιάζεται να κατασκευαστεί για την διάδοση του αθλητισμού στη νέα γενιά καθώς και για τη προωθούμενη μελέτη ανάπλασης του οικισμού.

Οι κάτοικοι συνεχάρησαν τον επικεφαλής των Ανοιχτών Οριζόντων για το έργο που έχει επιτελέσει κατά τη δημαρχιακή θητεία του και του ευχήθηκαν την ερχόμενη Κυριακή να την ανανεώσει και να συνεχίσει με συνέπεια την αναπτυξιακή προσπάθεια.

Newsroom

Όλες οι ειδήσεις

Διαβάζονται τώρα